A magyar jobboldaliak maradnának az EU-ban vagy inkább kilépnének?
magyar "jobboldaliak"
így helyes. Ezek annyira "jobboldaliak" mint kádár atyjuk, vagy sztálin ősatyjuk...
Kérdező
Én 2004-ben NEM-mel szavaztam. Nem azért mert nem akartam EU tag lenni, hanem mert nem azzal a rossz szerződéssel, rossz kormánnyal akartam az országot beléptetni.
Az EU csak egy keret, ami lehetőséget adna - adhatna - az összes tagországnak a sikeres együttműködésre. Azonban az utóbbé években elkezdték az Európai Uniót a szerződésekkel, az alapítói és a csatlakozó tagállamok akaratával ellentétesen birodalommá formálni a szuverén tagállamok gazdasági közössége helyet.
Egy birodalomnak nem akarok pár %-os népességű alárendelt tartományává válni.
Ha tovább folytatódik az erőszakos ideológia terjesztése, a birodalom építése és az általunk is aláírt, megszavazott csatlakozási feltételek megszegése, megváltoztatása akkor bizony ki kell lépnünk amíg lehet.
Ha sikerülne észhez téríteni a tagállamok lakosait hogy olyan képviselőket, vezetőket küldjenek az EU vezetésébe, parlamentjébe amik valóban az ő érdekeit akarják szolgálni egy birodalomé helyett, akkor viszont mindenképpen benne kell maradnunk.
A mostani EU nem az, ami 2004 ben volt pl.
Ezért én a kilépést támogatom.
Mindenki vagdalkozik főleg a fidesznyikok olyan fogalmakkal, mint
- jobboldali, baloldali liberális, stb. (A demokrácia, a köztársaság kevésbé szerepel a gondolkodásukban) De csak úgy kíváncsiságból íratnák velük egy iskolai dolgozatot melyben ilyen kérdések lennénének: Tényszerűen tárgyszerűen válaszolj: Mi az h jobboldali? Mi az, h baloldali? Mi az h liberális? Történelmileg ezek honnan erednek? Van e jelenleg aktualitásuk? Szerintem felettébb nagy zöldségek kerülnének leírásra. Az utolsó kérdésre válaszolok: nincs aktualitásuk, a manipulatív hatalom kábítja velük a jó népet, azért, h egymásnak ugrassza őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!