Az LMBTQ-ba igaz, hogy minden beletartozik, ami nem heteró?
Figyelt kérdés
Zoo- geronto-, nekro, pedo is akár. Itt többször írják és mondák tagok, hogy ők mindenkit képviselnek, aki nem heteró.2022. nov. 14. 15:01
41/59 anonim 

válasza:

37# dehogy sajátítottuk ki!
A szivarvanyba mindenki beletartozik mivel a sokszínűség jelképe,tehát a heterok is benne vannak
Üdv:egy leszbikus lany
42/59 anonim 

válasza:

Nem. A pedofilitás nem egy szexuális irányultság legalábbis nem olyan, ami társadalmilag elfogadott. Én személy szerint úgy velekedek róla, hogy ez is egy mentális betegség, de elkanyarodtam a témától. Az LMBTQ-ba csak a leszbikusok, melegek, biszexuálisak, transzneműek és queerek tartoznak bele, ahogy azt a kezdőbetűk is mutatják.
43/59 anonim 

válasza:

Igazából amenyni iylen szexualítást már kitaláltak, ember elgyena talpán aki tudja követni, bár más kérdés, hogy az emberek 99%-nak hetero létezik aztán ennyi.
44/59 anonim 

válasza:

39 Beteg emberek a szakemberek azt mondják amiért pénzt kapnak nem az igazat.A másik hogy, hasznos idioták is melegek mert a bohockodásukal a társadalmot érintö valós problémákrol terelik el a figyelmet.Meg jól meg is élnek belöle Lakatos Márk,Zsoltika a villa lako.
45/59 anonim 

válasza:

#44 kitől kapnak pénzt? És ezzel ki nyer? És még fontosabb. Mit?
46/59 anonim 

válasza:

Néz már utána Zsoltika miböl nyitot étermet Lakatos meg miböl él meg.Ki nyer ha te neked nincs kajád de mindenhol a szép szines madarakrol beszélnek nem az elhulotakrol szerinted azzal ki nyer.
47/59 anonim 

válasza:

Jajj tényleg, nektek nagyon mennek az összeesküvés elméletek
48/59 A kérdező kommentje:
"A pedofilitás nem egy szexuális irányultság legalábbis nem olyan, ami társadalmilag elfogadott. Én személy szerint úgy velekedek róla, hogy ez is egy mentális betegség, de elkanyarodtam a témától."
A transzok is betegeknek számítottk korábban, aztán kilobbizták, hogy "állapot" legyen. Szerinted nem végezheti el ugyanezt a műveletet az LMBTQ(P) a pedofíliával is?
2022. nov. 15. 13:53
49/59 anonim 

válasza:

A cigi, kokain vagy a radioaktív italok pedig egészségjavító eszközök voltak, ezt is az lmbtq lobbi lobbizta ki, hogy megváltozzon, vagy csak egyesek lemásztak a fáról és haladnak a fejlődő tudománnyal? Ezt itthagyom nyitott kérdésként számodra.
50/59 A kérdező kommentje:
Szexuális irányultságokról beszélek, te meg teljesen ide nem illő baromságokról. Ne terelj kérlek, akkor sem, ha fáj neked az igazság.
2022. nov. 15. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!