Az LMBTQ-ba igaz, hogy minden beletartozik, ami nem heteró?

Nem. Ez egy szándékos hazugság (nyilvánvalóan a kérdező részéről is). A "tagok" pedig soha, sehol nem mondták, hogy mindenkit képviselnek, aki nem heteró.
Ezt az undorító magyarországi kormány hazudja, és természetesen végtelenül sértő az LMBTQ közösség tagjaira nézve.
De éppen ez is a szándék: a gátlástalan sértegetés. Hiszen tudjuk, hogy a fideszeseknek sem gátlásaik, sem erkölcseik nincsenek - emberi empátiájuk és jóérzésük pedig nyomokban sem fellelhető.

Leszbikus lány vagyok
Tudom hogy nektek minden beteg perverzio ami lmbt de ebbe nem tartoznak bele a filiák viszont a szivárványba a hetero emberek is beletartoznak,mert konkrétan az emberi sokszínűség jelképe
Ezt gondoltam elmondom,mielőtt arról is kiírnál egy kérdést hogy a csúnya melegek ellopták tőled a szivárvány😫

Homoszexuális férfi/nő: azonos nemű emberbe szerelmesedik bele.
Lábfetisiszta: felizgul a lábakra, mint tárgyakra, de nem érez irántuk szerelmet, nincs igazi emberi kapcsolat egy láb és egy ember között.
Ez a minőségbeli különbség a szexuális perverziók és a szexualitás között.

"Pl. az aszexuálisok miért tagok?"
Mert az aszexualitás egy szexuális orientáció, mint a biszexualitás, a pánszexualitás, vagy a heteroszexualitás.
Úgy lehetne könnyen összefoglalni, hogy a nemekkel kapcsolatos fogalmak tartoznak hozzá, tehát az, hogy milyen nem iránt érzel szexuális vonzalmat, illetve hogy saját magadat milyen neműnek tartod. A kismillió fétis NEM tartozik bele, az teljesen más dolog hogy valaki pedofil vagy lábfetisiszta, ők lehetnek heterók vagy nem heterók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!