Árokpart kérdése:
Miért mondanak ekkora butaságokat az emberek, hogy csak az érzi meg a rezsiemelést (rezsicsökkentés csökkentése) aki a medencéjét fűti meg hasonlók?
Figyelt kérdés
Most komolyan ők ebben az országban élnek és nem láttak még gázszámlát, nem volt a kzükben számla, hogy mikor mennyit fogyasztottak. Pl. Egy hideg januári hónapban úgy túl fogja lépni mindenki a 329 köbméterig engedélyezett rezsicsökkentett energiát mint a sicc. Még akár több mint száz köbméterrel is túllépheti és ez alaphangon lassan 100 ezer forint ráfizetés a rezsicsökkentett áron felűl. Szándékosan fizetnek talán embereket ezért az internet szinte minden fórumán, hogy elbagatelizálják a problémát vagy nem értem. Ismerősökkel beszélgettem nem kell ahhoz házban vagy ingatlanban élni, hogy valaki túllépje ezt. Kisebb lakásokban sem jönnek ki belőle akkor most hogyan van ez? A fideszesek miért nem ismerik már be az Isten szerelmére, hogy át lettünk, át lett az ország verve, pontosabban mikor ismerik végre már be?2022. nov. 13. 20:59
21/22 anonim válasza:
Tavaly7200volt a szén mázsája, idén 12e... Tényleg alig érezni:DDD ja az én 180ezrem kinél van ????
22/22 anonim válasza:
Árokpart, a jelen helyzet a Fidesz 2010 től tartó kormányzásának az eredménye. 2010-2022 ig is szar volt az ország, csak nem ennyire és bár sokak éltek szarul, jobban el lehetett takarni a problémákat 2010-2022 ig. Te mégis eddig 2 szer is a Fidesz 2010-2022 ig tartó mivoltát sírtad vissza (amit én láttam, ott 2 szer), pedig az is szar volt és az tehet a mai helyzetről.
Hogy vegyelek így komolyan téged, árokpart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!