Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondanak ekkora butaságo...

Árokpart kérdése:

Miért mondanak ekkora butaságokat az emberek, hogy csak az érzi meg a rezsiemelést (rezsicsökkentés csökkentése) aki a medencéjét fűti meg hasonlók?

Figyelt kérdés
Most komolyan ők ebben az országban élnek és nem láttak még gázszámlát, nem volt a kzükben számla, hogy mikor mennyit fogyasztottak. Pl. Egy hideg januári hónapban úgy túl fogja lépni mindenki a 329 köbméterig engedélyezett rezsicsökkentett energiát mint a sicc. Még akár több mint száz köbméterrel is túllépheti és ez alaphangon lassan 100 ezer forint ráfizetés a rezsicsökkentett áron felűl. Szándékosan fizetnek talán embereket ezért az internet szinte minden fórumán, hogy elbagatelizálják a problémát vagy nem értem. Ismerősökkel beszélgettem nem kell ahhoz házban vagy ingatlanban élni, hogy valaki túllépje ezt. Kisebb lakásokban sem jönnek ki belőle akkor most hogyan van ez? A fideszesek miért nem ismerik már be az Isten szerelmére, hogy át lettünk, át lett az ország verve, pontosabban mikor ismerik végre már be?
2022. nov. 13. 20:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Milyen házad van és mennyi rezsit fizetsz, Árokpart?
2022. nov. 13. 21:11
 12/22 A kérdező kommentje:
9-es Neked tényleg komoly bajod van már ne is haragudjál. Nem vagyok baloldali te szerencsétlen egy egyszerá falusi ember vagyok , élek egy parasztházban.
2022. nov. 13. 21:13
 13/22 A kérdező kommentje:
11-es Tavaly a januári számlám 40 ezer forint lett. Négyszáz valahány köbmétert használtam el spórolásal úgy, hogy soha nem volt a lakásban 20 fok.
2022. nov. 13. 21:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Eddig havonta diktáltam.

Az elmúlt évi fogyasztásom 120 m3-rel a limit alatt volt.

Idén eddig bőven a havi limit alatt fűtöttem, viszont keményebb hidegek jönnének, lehet hogy túlfogyasztok.

Épp ezért áttértem átalányra.

Tehát figyelem a fogyasztást, egyelőre optimista vagyok.

2022. nov. 13. 21:15
 15/22 A kérdező kommentje:
10-es Tudod az a legnagyobb baj, hogy lassan ezek miatt kényszerülök az osztrák hatóságoknál kilincselni, hogy fogadjon be Auszria.
2022. nov. 13. 21:16
 16/22 anonim ***** válasza:
87%

#9:

"Az fáj a Baloldalnak,"

De Árokpart a fideszre szavazott bameg :D :D :D

2022. nov. 13. 21:18
 17/22 anonim ***** válasza:
A teljes videk fideszes tessek reklamalni a kepviseloiteknel.
2022. nov. 13. 21:39
 18/22 A kérdező kommentje:
17-es Igen ez igaz, csak az a baj, hogy ők egy kedves lerázó protokollszöveget válaszolnának rá, de tartok tőle, hogy érdemben a probléma orvoslását nem vennék napirendre. Egy békés, figyelemfelhívó tüntetés kellene, bár már tüntetés, tüntetés hátán van, de azoknak sem sok értelme van már ahogyan elnézem. Valamiképpen napirendre kellene vetetni a közvéleménnyel, hogy legalább a limiteket tolják egy kicsivel feljebb. Pl. a januári fogyasztás legyen 400 köbméterig megengedett. Ez már hatalmas segítség lenne a többi hónappal úgy ahogy ki lehet békülni. A villany meg annyira tényleg nem vészes.
2022. nov. 13. 21:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Mennyi volt az éves gázfogyasztásod?

- Mvm hónlapján megtalálod, ha regisztrálsz.

2022. nov. 13. 22:12
 20/22 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem egy kicsit túltolod kérdező, pedig én aztán fidesz-ellenes vagyok. De hogy mindenki meg fogja érezni, ugyan már.

A kis 1-2 szobás, 60-70 nm-es lakásban élőknek biztos nincs januárban 300+rezsije, még 300 sem, márpedig rengetegen élnek kis lakásban. A leszzigetelt családi házban élőket sem érinti annyira a dolog, hacsak nem 150+ négyzetméteres otthonokban élnek, nekünk pl. az újépítésű 110 nm-es szigetelt családi házunkban 180 m3 gáz fogyott januárban, tudom, mert felírtam havonta. Sokan laknak hasonló házban, itt a környéken pl. mindenki.

Nyilván van egy réteg, akinek nagyon fog fájni a rezsiemelés, de ez a mindenki túlzás.

2022. nov. 14. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!