Miért mondanak ekkora butaságokat az emberek, hogy csak az érzi meg a rezsiemelést (rezsicsökkentés csökkentése) aki a medencéjét fűti meg hasonlók?
Eddig havonta diktáltam.
Az elmúlt évi fogyasztásom 120 m3-rel a limit alatt volt.
Idén eddig bőven a havi limit alatt fűtöttem, viszont keményebb hidegek jönnének, lehet hogy túlfogyasztok.
Épp ezért áttértem átalányra.
Tehát figyelem a fogyasztást, egyelőre optimista vagyok.
#9:
"Az fáj a Baloldalnak,"
De Árokpart a fideszre szavazott bameg :D :D :D
Mennyi volt az éves gázfogyasztásod?
- Mvm hónlapján megtalálod, ha regisztrálsz.
Szerintem egy kicsit túltolod kérdező, pedig én aztán fidesz-ellenes vagyok. De hogy mindenki meg fogja érezni, ugyan már.
A kis 1-2 szobás, 60-70 nm-es lakásban élőknek biztos nincs januárban 300+rezsije, még 300 sem, márpedig rengetegen élnek kis lakásban. A leszzigetelt családi házban élőket sem érinti annyira a dolog, hacsak nem 150+ négyzetméteres otthonokban élnek, nekünk pl. az újépítésű 110 nm-es szigetelt családi házunkban 180 m3 gáz fogyott januárban, tudom, mert felírtam havonta. Sokan laknak hasonló házban, itt a környéken pl. mindenki.
Nyilván van egy réteg, akinek nagyon fog fájni a rezsiemelés, de ez a mindenki túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!