Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldaliak miért akarják...

A jobboldaliak miért akarják a saját életstílusukat ráerőszakolni az emberekre?

Figyelt kérdés

Pl. egy jobboldali eldönti, hogy nem drogozik, nem néz olyan filmeket amikben melegek vannak stb. mert az ő világnézetébe ezek a dolgok nem férnek bele.

De miért foglalkozik azzal, hogy a többi ember mit csinál? Attól miért rosszabb az élete, ha vannak olyanok akik szeretnek drogozni és homoszexuális filmet nézni?

2022. nov. 10. 11:41
 81/126 anonim ***** válasza:

Szerintem a #80 kivételével az utolsó 20-25 hozzászólás gyönyörüen megmutatja, hogy az oktatási rendszer romlásával egyenesen arányosan megnövekedett az óvodai szint. Fárasztó és elkeserítö oldalakon keresztül olvasni azt, hogy: nem-de igen-de nem-de igen...

Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy milyen jogon vitatkoznak ilyen emberek politikáról, közügyekröl, gazdaságról, stb.? Ez inkább a melyik hös a jobb, vagy ki apukája erösebb kategória.

2022. dec. 12. 08:27
 82/126 anonim ***** válasza:
100%

"lyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy milyen jogon vitatkoznak ilyen emberek politikáról, közügyekröl, gazdaságról, stb.?"

Hát szerintem a jogot nem a készség adja, de való igaz, hogy némi egészséges önkritika jobbá tehetné a társadalmunkat.

2022. dec. 12. 09:25
 83/126 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen a szép libsi demokrácia. Eldöntik kinek mihez van joga.
2022. dec. 12. 09:27
 84/126 anonim ***** válasza:
Bezzeg a nem libsi demokráciákban mekkora az igazság, nemdebár? :D
2022. dec. 12. 09:40
 85/126 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom, a libsik verik a tamtamot, hogy jogok így jogok úgy. Aztán két lábbal tapossák meg vízágyúzzák.

Alja népség az biztos.

2022. dec. 12. 09:42
 86/126 anonim ***** válasza:
53%
#79 látod, itt is megjelent egy libsiző “értelmiségi”
2022. dec. 12. 09:50
 87/126 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom"

Szerintem ez volt az egyetlen korrekt része a mondatodnak, indulj ki ebből, sok kincsre lelsz majd.

2022. dec. 12. 10:06
 88/126 anonim ***** válasza:
46%

Nos a nagy tudású liberálisokat megérteni egyszerű halandónak valóban lehetetlen. Valószínűleg ezért is olyan népszerű Magyarországon a liberális párt.

Annyian akarnak hozzájuk csatlakozni, hogy félelmükben elbújnak egy pincébe (nehogy a tömeg királlyá tegye őket) és ott d.gják egymást seggbe, mert az zöld és haladó.

2022. dec. 12. 10:09
 89/126 anonim ***** válasza:
Nem a liberalizmust kell neked megérteni, nem akarom, hogy legyél liberális. Ugyanakkor a ló másik oldalán sem kell leesni.
2022. dec. 12. 10:36
 90/126 anonim ***** válasza:
90%

Én igyekszem nem magas lóról beszélni.

Ugyanakkor nem szeretem a kettős mércét.

Az értékeket viszont igen. Ha vannak.

2022. dec. 12. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!