A jobboldaliak miért akarják a saját életstílusukat ráerőszakolni az emberekre?
Pl. egy jobboldali eldönti, hogy nem drogozik, nem néz olyan filmeket amikben melegek vannak stb. mert az ő világnézetébe ezek a dolgok nem férnek bele.
De miért foglalkozik azzal, hogy a többi ember mit csinál? Attól miért rosszabb az élete, ha vannak olyanok akik szeretnek drogozni és homoszexuális filmet nézni?
Szerintem a #80 kivételével az utolsó 20-25 hozzászólás gyönyörüen megmutatja, hogy az oktatási rendszer romlásával egyenesen arányosan megnövekedett az óvodai szint. Fárasztó és elkeserítö oldalakon keresztül olvasni azt, hogy: nem-de igen-de nem-de igen...
Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy milyen jogon vitatkoznak ilyen emberek politikáról, közügyekröl, gazdaságról, stb.? Ez inkább a melyik hös a jobb, vagy ki apukája erösebb kategória.
"lyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy milyen jogon vitatkoznak ilyen emberek politikáról, közügyekröl, gazdaságról, stb.?"
Hát szerintem a jogot nem a készség adja, de való igaz, hogy némi egészséges önkritika jobbá tehetné a társadalmunkat.
Nem tudom, a libsik verik a tamtamot, hogy jogok így jogok úgy. Aztán két lábbal tapossák meg vízágyúzzák.
Alja népség az biztos.
"Nem tudom"
Szerintem ez volt az egyetlen korrekt része a mondatodnak, indulj ki ebből, sok kincsre lelsz majd.
Nos a nagy tudású liberálisokat megérteni egyszerű halandónak valóban lehetetlen. Valószínűleg ezért is olyan népszerű Magyarországon a liberális párt.
Annyian akarnak hozzájuk csatlakozni, hogy félelmükben elbújnak egy pincébe (nehogy a tömeg királlyá tegye őket) és ott d.gják egymást seggbe, mert az zöld és haladó.
Én igyekszem nem magas lóról beszélni.
Ugyanakkor nem szeretem a kettős mércét.
Az értékeket viszont igen. Ha vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!