A jobboldaliak miért akarják a saját életstílusukat ráerőszakolni az emberekre?
Pl. egy jobboldali eldönti, hogy nem drogozik, nem néz olyan filmeket amikben melegek vannak stb. mert az ő világnézetébe ezek a dolgok nem férnek bele.
De miért foglalkozik azzal, hogy a többi ember mit csinál? Attól miért rosszabb az élete, ha vannak olyanok akik szeretnek drogozni és homoszexuális filmet nézni?
"Én igyekszem nem magas lóról beszélni."
Jóindulatú visszajelzés: láthatatlan az igyekezet.
"normális kommunikációhoz 2 fél kellene."
Így van, és nem én vagyok a hiányzó fél - leszámítva, hogy védelmembe vettem a liberális megközelítést.
Vegyél egy nagy levegőt, és olvasd vissza a párbeszédünket, onnantól kezdve, ahol te beindítottál egy kiadós libsizéssel.
Nagyon remélem, hogy a "jobboldali" embertársaim véletlenül sem adnak LIBERO pelenkát gyermekeikre, mert a neve is mutatja hogy liberális termékröl van szó, amely alattomos módon, az LMBTQ lobbinak megfelelöen a gyerekeket a fenekükön és a genitáliáikon keresztül mérgezi meg a liberális fertövel.
A legújabb kivitelben maguktól átoperálódnak, olyan mint egy varázskendö.
Felteszed-leveszed - volt kuki nincs kuki. Uri Geller is öket hívogatja a trükkért.
Így van, és nem én vagyok a hiányzó fél
Néhány jellemzőtök:
- én nem vagyok hibás
- én nem vagyok se fekete se fehér, független vagyok, engem nem érhet vád, sem jobb sem bal, se kicsi se nagy
- bármit mondasz a felét hallom meg, annak a negyedét értem és kifordítva mondom vissza
- a fogyeszes, jobber, csicska, birka jelzők korrektek, de aki le meri írni, hogy libsi, az főben járó bűn.
#95! Mert ti olyan lelkesen vállaljátok a hibáitokat, mi? Ja nem.
Másrészt… ki is kezdte itt a libsizést? Leírta bárki a jobber, vagy más hasonló jelzőt a jobboldaliakra? Komoly a kérdés, nem költői.
#97 “ bármit mondasz a felét hallom meg, annak a negyedét értem és kifordítva mondom vissza”
Magadra ismersz? 😂😂
98 úgy tűnik az olvasás azért még neked is megy, ha lassan is:)
Az ott a liberálisok jellemzői.
Tudod azok a fura emberek, akik este a vacsora asztalodnál ülnek, 2 apud, 2 anyud meg a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!