A jobboldaliak miért akarják a saját életstílusukat ráerőszakolni az emberekre?
Pl. egy jobboldali eldönti, hogy nem drogozik, nem néz olyan filmeket amikben melegek vannak stb. mert az ő világnézetébe ezek a dolgok nem férnek bele.
De miért foglalkozik azzal, hogy a többi ember mit csinál? Attól miért rosszabb az élete, ha vannak olyanok akik szeretnek drogozni és homoszexuális filmet nézni?
#110! Ez a 97-es válasz: “ 97/110 anonim ***** válasza:
96 a feltett kérdésben rejlő negatív kijelentést sem érted nyilván...”
A libsizés kezdete: “83/110 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen a szép libsi demokrácia. Eldöntik kinek mihez van joga.”
Döbbenet, de mindkettő egy másfél pipás válaszolótól érkezett. Tudod kinek van még másfél pipája? Neked. Tudom, tudom, nem jelenthetem ki, hogy mindegyik egy személy, de azért élek a gyanúperrel.
111 alakulsz, azért csak megcsillan valami halvány remény.
Már felső tagozatos vagy?
Tehát egy kérdésnek álcázott általánosítással beleköttök egy csoportba, aztán sír a szátok a libsizés miatt.
Hm....honnan ismerős ez a séma....? nem is tudom, nem is tudom....
Aki visszakeres, visszagörget a kérdésig is?:)
Amúgy a libsi degradáló? Vagy érzed, hogy pejoratív?:)
115 Ami bájos bennetek:
1) a feltett kérdést picit sem érzed bántónak? (vajon lesz e válasz?)
Ha igen, akkor hol a kérdezőt számonkérő kommented?
2) hirtelen csak ez a kérdés és az erre adott válaszok számítanak, mert itt épp úgy gondoltátok hogy nem jobbereztek (az összes többi kérdésnél igen). Na erre írtam hogy szeret(nétek) eldönteni mit lehet, mit nem. Kevés sikerrel, libsikém.
Ez a ti (ál)liberalizmusotok. Folyamatosan bele is buktok.
De már annyira fárasztasz.
#116 őszintén? Nem, nem tartom annyira bántónak. Igen, általánosít, ezt tényleg lehetett volna kifejteni, hogy “bizonyos baloldaliak”, bár az lmbtq törvény elég nagy egyetértéssel lett támogatva a jobboldalon, de oké, általánosítás.
2, igen, mert én nem böngészem folyton az összes kérdést, ezért az adott kérdésre és az alatta érkező kommentekre reagálok. Biztos van az oldalon, ahol fidderelnek meg minden, de ne legyünk álszentek, hogy ez lenne a több. Hiszen még mindig itt “libsikém”-ezel. Holott még mindig egy darab fidernyák megszólítás sem érkezett.
Fárasztalak? Mégis válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!