A jobboldaliak miért akarják a saját életstílusukat ráerőszakolni az emberekre?
Pl. egy jobboldali eldönti, hogy nem drogozik, nem néz olyan filmeket amikben melegek vannak stb. mert az ő világnézetébe ezek a dolgok nem férnek bele.
De miért foglalkozik azzal, hogy a többi ember mit csinál? Attól miért rosszabb az élete, ha vannak olyanok akik szeretnek drogozni és homoszexuális filmet nézni?
104 Amikor próbálok csak egy átlagos normális embert hozzád hasonlítani, ordít a különbség. Tehát te meg én nem lehetünk egy platformon, ugye érted?
Kezded ezt az ovis hüp-hüpözést hogy a bácsi nem válaszol a kérédsemre.
Kapaszkodj kisfiam:
a.) válaszoltam. Értelmes embernek egyszer, félhülyének kétszer kell, neked nem fogom elmondani harmadszor. Keresd a válaszokat, ott vannak az előző pontokban.
b.) ugyanezt meg tudod tenni? válaszolsz a kérdésemre vagy kicsengettek, és kimehetsz a kisegítőből?
#103 kinek válaszoltál? Nekem biztos nem. A hangoknak a fejedben? Bocs, nem vagyok gondolatolvasó. Nyugodtan olvasd vissza (én megtettem), egyik kérdésemre sem válaszoltál. Csak flegma megmondogatások voltak, értelmes válasz nem született.
1, Tehát ha azt állítod, hogy a “libsik” soha nem ismerik el, hogy hibáztak, te, vagy a jobboldal pontosan mikor is ismerte el valaha, hogy hibázott? Nyilván ha ez “libsi” tulajdonság, akkor nem lehet jobboldali tulajdonság. Tehát ők mindig belátják, ha tévednek. Vagy ilyen soha nem volt? A jobboldal soha semmikor, egyetlen egyszer sem hibázott? Na ne már, ezt te sem hiheted 😂😂
2, ki kezdte a libsizést? Segítek, te. Hanyas válaszoló írt vissza hasonló stílusban? Visszaolvastam, de ilyet sem találtam.
3, felét sem értjük annak, amit mondanak nekünk. Én úgy gondolom, hogy jóindulatú vagyok, és nem feltételezem, hogy csak ki akarsz térni a válaszadás elől, ezért nem sikerült egyszer se válaszolni. Olvasd csak vissza. Hajrá, hanem mert nem érted a kérdést. Annyi baj legyen, én nem sajnálom leírni újra, hátha érthetőbb lesz neked is.
Na, nekifutsz mégegyszer?
4, milyen kérdésre válaszoljak? A nyíltan provokatív, becsmérlő kérdésnek álcázott sértésre? Köszi inkább nem süllyednék a szintedre.
104 milyen kérdésre válaszoljak? A nyíltan provokatív, becsmérlő kérdésnek álcázott sértésedre? Köszi inkább nem süllyednék a szintedre.
Na, legalább megspóroltad hogy gépelnem kelljen és megírtad az első és egyetlen értelmes mondatot ma magadra vonatkozóan.
Örülj barátom, ez a nap már nem volt hiába, akkor sem ha jó libsiként nem találsz épp azonos nemű párt magadnak:)
104 Mondjuk lenne egy nagy összegű fogadásom, hogy az egészből nem fogtál fel semmit és ezt még 3 válasszal be is bizonyítod :)))
Nem baj, az emberek sokszínűek, elférsz te is a világban:) valamire csak jó leszel.
#106 oké, akkor ne válaszolj. De azért magadban csak érzed, hogy ezt nagyon benézted, nem? 😂😂😂😂
Köszi, én végigolvastam a válaszokat párszor, hátha én értettem félre, de nem. Itt te csináltál hülyét magadból. Amihez minden jogod megvan, de azért remelem ezt te is érzed valahol.
109 Hihetetlen, hogy nem adod fel. Ki vagy Te? Horn Gábor?:)))
Kicsit súgok. Ki kezdte a libsizést kérdezed? 97-es válasz. Nem reagáltál. Innentől kezellek a helyeden. Verheted a sejhajt a földhöz mérgedben, nem zavar.
Még egyet válaszolhatsz.
Bár mit mondtam egy normális embernek elég egyszer elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!