Liberálisok, a ti szemetekben az ukránok még nagyobb hősök attól, hogy Munkácson a mélybe lökték a Turult?
22#
Mit teszel?Melegfelvonulásra jársz?
Kérdező, vannak magyar emberek, akiknek a magyarság nem abban nyilvánul meg, hogy felháborodik egy szobor ledöntésén. Nekem a magyarságom azt jelenti, hogy szeretem a magyar embereket, a magyar kultúrát, igyekszem vállalni és megélni a származásomat, őrizni az értékeimet, szurkolok a Fradinak akkor is, ha amúgy 3 magyar van a pályán, és felcsesznek TAO pénzek, meg sem fordul a fejemben külföldre költözni, mert én itt szeretek.
Számomra az nem a magyarságot mutatja, ha kötelezően felpulykázom magam azon, hogy egy halom f.szkalap valahol ledönt egy turul szobrot. Legfőképp nem fér bele a magyarságomba az, hogy a honfitársaimat vegzáljam azért, mert nem gyűlölnek egy egész népet, mert ledöntött egy magyar eredetű szobrot. Én a világon semmilyen hazafias érzelmet nem látok abban, ha valaki felhúzza magát egy nacionalista provokáción.
A kérdésedre válaszolva: az ukránokat eddig sem tartottam hősöknek, de sajnálom őket, mert nagyon ráb.sztak. Attól, hogy ledöntötték a turul szobrot, némi szomorúságot éreztem, gyűlöletet, vagy büszkeséget nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!