Liberálisok, a ti szemetekben az ukránok még nagyobb hősök attól, hogy Munkácson a mélybe lökték a Turult?
Figyelt kérdés
Úgyis megvettek mindent, ami kicsit is magyar, vajon ennek is örültök?2022. nov. 9. 13:48
11/33 anonim válasza:
9, az, hogy továbbadod a nemi betegségeidet k*rv*knak az nem demográfiai válságkezelés :D
12/33 anonim válasza:
#9 Keresztény-konzervatív értékrend mi? :D Annyira aranyosan tudtok teljesen hülyét csinálni magatokból kedves fideszesek... :D
13/33 anonim válasza:
Pont nem érdekel, hogy mi történik egy városban ahol sose jártam egy szoborral, amiről sose hallottam. Még ha valami műemlék lett volna akkor azt mondom, hogy mentsük meg és hozzuk haza, még adakoztam volna is rá, de így nem érdekel.
14/33 A kérdező kommentje:
13; műemlékvédelem alatt állt, te retard. Amúgy pont elárul mindent a magyarságodról, hogy másküönben leszarod. Meg az összes többi ide fitymálkodónak, akikkel felmossa négyévente a kormány a padlót :D.
2022. nov. 9. 14:24
15/33 anonim válasza:
14, engem pl. nem érdekel ki van kormányon, világ életemben jól éltem, kormánytól függetlenül, leszarom a turulodat is :D
16/33 A kérdező kommentje:
11; mondja ezt az, akitől elindult a majomhimlő (Pride).
2022. nov. 9. 14:25
17/33 anonim válasza:
16, hisztizzél a turolod miatt, lefingom a pride-ot is, ti foglalkoztok állandóan a boozikkal :D
Átlagos jobboldali érdeklődési köre: turul, trianon, cigányok, homokosok, külföldiek, baloldal :DDDD
Mindennel foglalkoznak csak a saját szaros életükkel nem :D
18/33 anonim válasza:
Hidegen hagy az döglött a papagáj.
19/33 A kérdező kommentje:
17; te most éppen mivel foglalkozol? Mármint amikor a felsorolt témákban kommentelsz.
2022. nov. 9. 14:36
20/33 anonim válasza:
19, agyhalott birkák kérdéseire próbálok válaszolni, de fel sem fogják amit írok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!