Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kirúghatnak valakit egy...

Kirúghatnak valakit egy fűthető takaróért?

Figyelt kérdés

Állami cégnél dolgozok.Jöttek ezek a buta szabályozások, hogy csak 18 fok lehet az irodában.Ráadásul a home office is megszűnt, ami egy másik problémát is felvet.

Én vittem be egy elektromos fűthető takarót és magamra terítem, jól melegít.Úgy elviselhető az irodai jelenlét.

Jött a "kérés",hogy ne használjam, mert sok áramot fogyaszt.Mondom jó, de fázok, akkor hozok be elektromos radiátort.Azt meg főleg nem, jött rá a válasz.

A főnök férfi, annak ellenére,hogy van családja és lányai,nem megértő.A nők sokkal könnyebben felfáznak, mint a férfiak.Aztán, ha beteg leszek, meg azért megy majd a hiszti.

Mondtam, akkor legyen újra home office.A válasz az volt, az sem, nem ő dönt ebben.A végén az lett,hogy kvázi megfenyegetett,hogy ebből baj lesz,hogy nem vagyok együttműködő.

Komolyan, kirúgnának azért, mert fázok?

2022. nov. 9. 07:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Az nem jutott eszedbe, hogy jobban felöltözz?
2022. nov. 9. 08:25
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
Igen.a gyagyi főnöködet csak a munkahelye érdekli amihez foggal -körömmel ragaszkodik.bárkit kirúgatna csak ő túléljen ott a nyugdíjig.
2022. nov. 9. 08:41
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

Idealizálhatják azt a 18fokot, de akkor is kevés ülőmunkához. A hőérzet függ az épülettől milyenségétől is. Családi házban élek próbálgatom a 18 fokot, de annak ellenére, hogy jól felöltözök kevésnek bizonyul és olyan mintha jégveremben lennék. 20 fokkal jól elvagyok. Szóval nem irigylem az irodásokat.

Télen mehettek pufajkában dolgozni:) Milyen helyesek lesztek.

2022. nov. 9. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
14/14 Ez nagyon emberfüggő, kinek hány fok kell. Nálunk, elég 16 fok napközben a házban, éjszaka meg 12-13 fokban tudunk jót aludni. Jó, kicsi gyerek nincs. 20 fokban mi már csak szenvedünk. Kérdésre, igen, figyelmeztet írásban, továbbra is használod, simán kirúghat, mert nem tartod be az előírásokat. Az más kérdés, hogy rossz szabályzás, de erről sem a főnök, sem te nem tehetsz.
2022. nov. 9. 09:05
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

Hülye a főnök...

Innen üzenem neki, mint köztisztviselő, hogy mi a légkondival "fűtünk". Mindenhol megy, sőt nem csak a mi hivatalunkban, hanem sok másikban is és elhiheted, hogy elég sokkal vagyunk munkakapcsolatban.

Aztán lehet, hogy betiltják, de akkor fel is fogunk állni jó néhányan. Így is rezeg a léc.

2022. nov. 9. 09:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15) és hova mennétek télen?éhenhalnátok.
2022. nov. 9. 09:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen,sokan ennél jóval hidegebben dolgoznak.
2022. nov. 9. 10:13
 18/18 anonim ***** válasza:
46%
@17 Ne keverjük már az ülőmunkát egy kint vagy hűtőben végzett fizikai melóval.
2022. nov. 9. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!