Gáz konvektorral fűthető lakást nem érdemes megvasarolni mostanában?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 08:25
1/22 anonim válasza:
Ha nincs gáz, van konnektor és villanyradiátor.
2/22 anonim válasza:
ki mondta neked ezt a hülyeséget? Inkább alkunál kiváló, mert árcsökkentő, de a gázhiány réme az nem igaz. Érdemes megvásárolni, ha jó az ára.
3/22 anonim válasza:
Sok van.
Nekünk szigetelt, és konvektoros. 48m3 az átalány gázra, és a melegvíz is innen megy.
4/22 anonim válasza:
Lakás méretétől és a hőszigetelésétől függ.
5/22 anonim válasza:
Simán. Tervezel ilyet venni, vagy csak kérdezed?
6/22 A kérdező kommentje:
Sanszos.
2022. okt. 30. 08:36
8/22 A kérdező kommentje:
Vidékén
2022. okt. 30. 12:15
9/22 anonim válasza:
Kicsi vagy közepes lakásnál nem fogod túllépni az olcsó gáz limitet, szóval emiatt nem kell aggódni. Egyébként szerintem jobb választás, mint a távhő, mivel költségben ugyanott vagy alatta van, viszonr van fejelsztési, változtatási lehetőség, ha nincs is megfelelő kéményed, parapetes minikazánra és ahhoz kapcsolódó radiátoros rendszerre lehet cserélni, vagy lehet légkondival is fűteni.
10/22 anonim válasza:
Viszonyítási alapnak nekem 30 négyzetméteres konvektoros lakásra ami nagyjából le van szigetelve olyan 6 ezres számla szokott jönni 30 négyzetméter elhasznált gázzal.
Fejből nem tudom mennyi a limit de egyszer kiszámoltam, hogy kétszer ekkora lakással sem lenne gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!