Kirúghatnak valakit egy fűthető takaróért?
Állami cégnél dolgozok.Jöttek ezek a buta szabályozások, hogy csak 18 fok lehet az irodában.Ráadásul a home office is megszűnt, ami egy másik problémát is felvet.
Én vittem be egy elektromos fűthető takarót és magamra terítem, jól melegít.Úgy elviselhető az irodai jelenlét.
Jött a "kérés",hogy ne használjam, mert sok áramot fogyaszt.Mondom jó, de fázok, akkor hozok be elektromos radiátort.Azt meg főleg nem, jött rá a válasz.
A főnök férfi, annak ellenére,hogy van családja és lányai,nem megértő.A nők sokkal könnyebben felfáznak, mint a férfiak.Aztán, ha beteg leszek, meg azért megy majd a hiszti.
Mondtam, akkor legyen újra home office.A válasz az volt, az sem, nem ő dönt ebben.A végén az lett,hogy kvázi megfenyegetett,hogy ebből baj lesz,hogy nem vagyok együttműködő.
Komolyan, kirúgnának azért, mert fázok?
Teljesen hihető történet.
Kicsit jobban megerőltethetnétek magatokat.🤡
Miért nem elemest vettél?
Illetve van akkumulátoros is. 😉
Hisztizni ti szoktatok az egyenlő bérekért, jóliberális módra.
Keress fel valami feminista szervezetet, aki majd megvéd.
Nem a főnököd dönt, neki is kiadták az ukázt, hogy mennyivel kell csökkenteni a rezsit, ha nem teljesiti, kirúgják. Mindenhol ez van most az állami szférában.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, ha többször is megszeged a munkáltatói utasítást, akkor igen, kirúghatnak.
Ilyenek miatt kell azonnal lelépni a közszférából.
@6 Elég rossz lehet ilyen nyomorult incelnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!