Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A választást nem lehetne egy...

A választást nem lehetne egy minimum intelligenciaszinthez kötni?

Figyelt kérdés
Nem kell atomfizikusnak lenni, csak lenne egy teszt, amiből kiderül, hogy az alapvető összefüggéseket ki hogy/mennyire látja át. Aki egy közepes, vagy akár alsó közepes szintet elér, az szavazhasson.

2022. nov. 8. 23:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%
#5 Én azért látok, hallok egy csomó embert, aki olyan sötét, hogy a negró világít a szájában, de hát mit ad Isten?Rengeteg közülük DK szektás, esetleg MZP rajongó.
2022. nov. 8. 23:29
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
@7 Te is tudod, hogy ez hülyeség, mindenki tudja. Az egyik legközelebbi baráti társaságomban a diplomák számának az átlaga nagyjából 3, a doktoriké 0.5 körül van és vegyesen van benne Fideszes és ellenzéki. A világon semmit nem jelent ez.
2022. nov. 8. 23:30
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
#5: Semmi kedvem újrakezdeni a felesleges vitát, de majd egyszer áruld el, hogy a kőgazdag XII. kerületnek miért van immár negyedszázada fideszes polgármestere? Sok csóró proli, meg 4 elemit végzett ostoba figura lakik arrafelé, igaz? :)
2022. nov. 8. 23:31
 14/34 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki butaságot beszél, nem iskolai végzettséghez kellene kötni, hanem kikéne töltenie minden szavazónak egy választási rendszerről szóló kérdőívet, amelyben az összes induló párt programját betudja mutatni, majd megtudja indokolni több összetett mondatban miért erre a Pártra szavazott. Én képes lennék rá, szóval magamból kiindulva más is, ha nem és nincs tisztában a hazai induló pártokkal programjukkal és nemtudja normálisan összeszedve megindokolni miért erre szavaz, akkor meg ilyen ember ne szóljon bele a politikába. De ilyen sosem fog megvalósulni sajnos.
2022. nov. 8. 23:41
 15/34 anonim ***** válasza:
20%

#11 Ezt muszáj elmesélnem.Választások előtt megnéztem az MZP facebook posztjai alatt a kommenteket.Az értelmesen író, fogalmazni képes emberek többsége szidta.

Akik szurkoltak neki, kis kivételtől eltekintve többségében félig analfabéta gyogyósok voltak, olyan igazán eccerű emberek.Olyanokat vizionáltak már szó szerint, hogy MZP az egy messiás, aki olyan, mint Jézus Krisztus.

Azért sok hülye van minden oldalon, de ilyen bolond dolgokat még a hardcore fideszesektől sem láttam soha, max csak dékásoktól.Úgy tűnik, ezt igazolta a választási eredmény is.Amúgy bocs, nem fideszes vagyok.

2022. nov. 8. 23:41
 16/34 anonim ***** válasza:
70%

#15 "eccerű" :DDD

Semelyik pártnak a szavazó körét nem lehet IQ szintekhez kötni.

"MZP az egy messiás, aki olyan, mint Jézus Krisztus."

Hidd el ennek meg van az alapja.

Péter egy új politikai arc volt, teljesen függetlenként jött be.

Több diplomás, több nyelvet beszélő intelligens ember, aki már az előválasztáson is bizonyította emberiességét. Én persze soha nem istenítek senkit, de az ő helyzetében talán meg tudom érteni.

Amúgy meg ezt jól bebuktad, mert MZP támogatottsága többnyire fiatalok körében jellemző, pont nem az ország értelmileg elhanyagolható részében. Mellesleg leverte az előválasztáson a legerősebb ellenzéki pártot, azzal együtt is hogy sok fideszes trollkodásból Dobrev-re szavazott :D

Szóval alapból logikátlan feltevés ezen szavazók mindegyikét "primitív eccerűnek" nevezni.

Ha igazán primitív kommenteket akarsz olvasni menj fel a Vadhajtásokra (:

Amúgy fideszes vagy kétségkívül. :D

2022. nov. 9. 00:25
 17/34 anonim ***** válasza:
94%
16 Egyébként én az Ellenzéki összefogásra szavaztam és az elején szimpatikus is volt MZP, viszont a végére azt éreztem hogy neki ez túl nagy falat, illetve sokszor meggondolatlanul beszélt, szerintem attól függetlenül hogy értékes ember, politikusnak főleg hosszútávon nem jó, de ez csak az én személyes véleményem. Az tény hogy nagyon sok aljas dolgot megcsinált vele a kormány és undorító módon figurázta ki.
2022. nov. 9. 00:30
 18/34 anonim ***** válasza:
73%
#16: Igen, mert a fiatalok, mint tudjuk intelligensek.
2022. nov. 9. 00:48
 19/34 anonim ***** válasza:
82%
18as Nemtudtam hogy az intelligencia korhatárhoz van kötve. Érdekes a fiatalok és hogy ők mennyire hlyék az azóta került képbe amióta kiderült, hogy a fiatalok nagy része kormány ellenes, milyen véletlen egybeesés. Ahogy érdekes módon a tanárok most hogy magasabb béreket szeretnének, most érdekes módon ők is a baloldal bábjai. Olyan furcsa, hogy ha bárki normális hangnemben megpróbál élni a jogával miszerint felszólal a kormány ellen, és nemtetszését fejezi ki, akkor az csak hazug vagy baloldal illetve Soros György által befolyásolt ember lehet, hát ez tényleg annyira érdekes :). Gondolom kedves 18as én is biztos valami baloldali libbant lehetek vagy ostoba fiatal amiért rávilágítottam ezekre a dolgokra.
2022. nov. 9. 00:56
 20/34 anonim ***** válasza:
94%
#16 Eccerű, igen.Direkt így írtam.Felénk sokszor vicceskedve, direkt így mondják és írják: "eccerű ember".Igazán kifejezi a tulajdonság lényegét.:D
2022. nov. 9. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!