A választást nem lehetne egy minimum intelligenciaszinthez kötni?
#11 Ezt muszáj elmesélnem.Választások előtt megnéztem az MZP facebook posztjai alatt a kommenteket.Az értelmesen író, fogalmazni képes emberek többsége szidta.
Akik szurkoltak neki, kis kivételtől eltekintve többségében félig analfabéta gyogyósok voltak, olyan igazán eccerű emberek.Olyanokat vizionáltak már szó szerint, hogy MZP az egy messiás, aki olyan, mint Jézus Krisztus.
Azért sok hülye van minden oldalon, de ilyen bolond dolgokat még a hardcore fideszesektől sem láttam soha, max csak dékásoktól.Úgy tűnik, ezt igazolta a választási eredmény is.Amúgy bocs, nem fideszes vagyok.
#15 "eccerű" :DDD
Semelyik pártnak a szavazó körét nem lehet IQ szintekhez kötni.
"MZP az egy messiás, aki olyan, mint Jézus Krisztus."
Hidd el ennek meg van az alapja.
Péter egy új politikai arc volt, teljesen függetlenként jött be.
Több diplomás, több nyelvet beszélő intelligens ember, aki már az előválasztáson is bizonyította emberiességét. Én persze soha nem istenítek senkit, de az ő helyzetében talán meg tudom érteni.
Amúgy meg ezt jól bebuktad, mert MZP támogatottsága többnyire fiatalok körében jellemző, pont nem az ország értelmileg elhanyagolható részében. Mellesleg leverte az előválasztáson a legerősebb ellenzéki pártot, azzal együtt is hogy sok fideszes trollkodásból Dobrev-re szavazott :D
Szóval alapból logikátlan feltevés ezen szavazók mindegyikét "primitív eccerűnek" nevezni.
Ha igazán primitív kommenteket akarsz olvasni menj fel a Vadhajtásokra (:
Amúgy fideszes vagy kétségkívül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!