Ha a többségnek minimum 80 ezer forintja marad minden hónapban miért vagytok felháborodva Orbán ellen?
Figyelt kérdés
Böngészés közben felkeltette a figyelmemet ez a kérdés. A legtöbb szavazatot a 80 ezres válasz kapta. Ebből kiindulva miért vagytok felháborodva Orbán ellen? Valamit jól csinálhat ha ennyi pénze marad pluszban minden hónap végén az embereknek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
2022. nov. 7. 14:10
1/22 anonim válasza:
Én nem vagyok felháborodva. Eleve ott kezdődik a történet, hogy leginkább az egyén felel saját anyagi dolgaiért, nem a miniszterelnök. Én soha nem vártam, hogy számba repüljön a sült galamb.
2/22 anonim válasza:
Akinek nem marad annyija vagy éppen semennyije annak nete sincs és/vagy nem ér rá a Gyik-en lógni, tehát nem is szavazott.
3/22 anonim válasza:
Még 80 ezernél is több az átlagos emberek megtakarítása, mert a Baloldal idejében az átlagfizetés 200 ezer forint volt addig ma a minimálbér ennyi, nem mellesleg az átlagbér ma 540 ezer forint, 340 ezerrel több mint a Baloldal idejében. A Baloldal idejében a fizetés semmire sem volt elég. A Baloldal csődbe vitte az Országot. Amikor a Baloldal volt a rezsi is megfizethetetlen volt. A Baloldalnak nem volt rezsicsökkentése. Még a Baloldal idején a rezsi vagy étel volt a kérdés addig ma a rezsicsökkentésnek hála a rezsi azon felül, hogy sokkal olcsóbb mint a Baloldal idején, további 180 ezer forintot takarít meg minden egyes családnak. Tehát alsó hangon 180 ezer forintot megtakarít szinte mindenki, havonta.
4/22 anonim válasza:
Hűha, vagy 10 ember arra szavazott itt a Gyik-en, ez fényesen igazolja orbáncék fantasztikus gazdaságpolitikáját!
5/22 anonim válasza:
Azta 27 szavazaaaat, tényleg a többség. Te hülye te :D
6/22 anonim válasza:
Én az oroszbarát politikája miatt vagyok felháborodva.
7/22 anonim válasza:
Én meg megkérdeztem az utcán 2 embert, mind a kettő ellenzéki volt, tehát az ország ellenzéki :DDD
8/22 anonim válasza:
Nekem 600 ezer marad. Azért mert legalább kétmilliónak kéne ilyen munkánál.
10/22 A kérdező kommentje:
8.
Mivel foglalkozol?
2022. nov. 7. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!