Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a többségnek minimum 80...

Ha a többségnek minimum 80 ezer forintja marad minden hónapban miért vagytok felháborodva Orbán ellen?

Figyelt kérdés

Böngészés közben felkeltette a figyelmemet ez a kérdés. A legtöbb szavazatot a 80 ezres válasz kapta. Ebből kiindulva miért vagytok felháborodva Orbán ellen? Valamit jól csinálhat ha ennyi pénze marad pluszban minden hónap végén az embereknek.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2022. nov. 7. 14:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Mert nekem nem marad ennyi
2022. nov. 7. 14:35
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Hát persze, "felkeltette a figyelmedet" :DDD

Te írtad ki azt a kérdést is, pontosan tudjuk, valószínűleg egy önkéntes propaganda-terjesztő lehetsz, ahhoz túl hülye vagy, hogy ezért fizessenek neked.

2022. nov. 7. 14:52
 13/22 qkker1 ***** válasza:
Kettővel kapott több szavazatot, mint a semennyi!
2022. nov. 7. 15:07
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező. A kérdést megnézve, az emberek felének semennyi pénze nem marad, a másik felének meg 80.000-nél több. Persze ez nem reprezentatív felmérés, akik itt nap közben gép előtt ülnek, azok gondolom valami irodai munkát végezne, szóval még a jobban keresők közé tartoznak.

Másrészt, ami talán lényegesebb. A 80.000 Ft megtakarítás soknak tűnhet, de valóban az-e. Ez azt jelenti, hogy évente kb 1 millió forintot tud az ember megtakarítani. Ez mondjuk elég 1 nyaralásra, vagy ha az ember nem költi el, akkor talán 10 év alatt tud belőle venni egy autót, vagy 50 év alatt egy lakást. Hogy ez elégedettségre adhat-e okot, nem tudom...

2022. nov. 7. 15:16
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
Mert 80 ezer forint megtakarítás havonta röhejes a 21. Században egy európai országban, az egy év alatt egymillió sincs, ha így számolunk a mostani lakás árak mellett hitel és támogatás nélkül, 80 év alatt sem tudna egy ember házat venni, és akkor a többi dologról nem is beszéltünk, legalább havi több százezer megtakarítás lenne a normális egy átlag dolgozó embernek, ezért kedves kérdező.
2022. nov. 7. 15:25
 16/22 anonim válasza:
85%

14-es!

Na most árultad el magad. Nem lehetsz a 8-as, mivel más profilból írták azt a választ, látszik a hasznossági mutatónál is. Szimplán több profilból terjeszted a propagandát. Tipikus jobbos. :)

2022. nov. 7. 15:30
 17/22 anonim ***** válasza:
32%

17-es: Valóban nem én vagyok a 8-as, viszont nem válaszolt senki, hát megpróbáltam. Bebuktam. Mi legyen a bünti? :)))

A valódi 14-es

2022. nov. 7. 15:35
 18/22 anonim ***** válasza:

Atlag nemetnek nem a havi megtakaritasa, hanem a heti bevasarlasa ennyi.

Mondjuk lassan a magyarnak is...

2022. nov. 7. 15:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Onnan tudod, hogy egy csöves ország lettünk hogy nyolcvan ezer forintot nagy pénznek tartasz. Kérdem, ebből egy fiatal pár hogy fog összegyűjteni annyk önerőt hogy egyáltalán lakáshitelt felvegyen? Ha beszar a mosógép már ugrik is egy egész havi megtakarítás. De gondklom te valami fideszes kiskirály vagy akinek a szülők annak idején a segge alá tolták a lakást, vagy kifizette a tanácsit aprópénzért, és most azt kiadva élősködsz más munkáján.
2022. nov. 7. 15:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
32 szavazat alapján leszűrted az ország pénzügyi helyzetét? Tiszta fidesz!
2022. nov. 7. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!