Ha a többségnek minimum 80 ezer forintja marad minden hónapban miért vagytok felháborodva Orbán ellen?
Böngészés közben felkeltette a figyelmemet ez a kérdés. A legtöbb szavazatot a 80 ezres válasz kapta. Ebből kiindulva miért vagytok felháborodva Orbán ellen? Valamit jól csinálhat ha ennyi pénze marad pluszban minden hónap végén az embereknek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Hát persze, "felkeltette a figyelmedet" :DDD
Te írtad ki azt a kérdést is, pontosan tudjuk, valószínűleg egy önkéntes propaganda-terjesztő lehetsz, ahhoz túl hülye vagy, hogy ezért fizessenek neked.
Kedves kérdező. A kérdést megnézve, az emberek felének semennyi pénze nem marad, a másik felének meg 80.000-nél több. Persze ez nem reprezentatív felmérés, akik itt nap közben gép előtt ülnek, azok gondolom valami irodai munkát végezne, szóval még a jobban keresők közé tartoznak.
Másrészt, ami talán lényegesebb. A 80.000 Ft megtakarítás soknak tűnhet, de valóban az-e. Ez azt jelenti, hogy évente kb 1 millió forintot tud az ember megtakarítani. Ez mondjuk elég 1 nyaralásra, vagy ha az ember nem költi el, akkor talán 10 év alatt tud belőle venni egy autót, vagy 50 év alatt egy lakást. Hogy ez elégedettségre adhat-e okot, nem tudom...
14-es!
Na most árultad el magad. Nem lehetsz a 8-as, mivel más profilból írták azt a választ, látszik a hasznossági mutatónál is. Szimplán több profilból terjeszted a propagandát. Tipikus jobbos. :)
17-es: Valóban nem én vagyok a 8-as, viszont nem válaszolt senki, hát megpróbáltam. Bebuktam. Mi legyen a bünti? :)))
A valódi 14-es
Atlag nemetnek nem a havi megtakaritasa, hanem a heti bevasarlasa ennyi.
Mondjuk lassan a magyarnak is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!