Hogy lehet az, hogy amikor én voltan elsős a középiskolában (2006) kirúgták az olyan tanárt, aki politizált, ma meg nem?
Pont akkor voltam elsős a középiskolában amikor volt az Őszödi beszéd. Volt egy énektanárunk, aki nem igazán rejtegette a véleményét az órái alatt, nem nagyon szívlelte az akkori kormányt. Rövidesen úgy kirúgták hogy a lába nem érte a földet.
Hogy lehet az, hogy manapság már egyáltalán nem így járnak el? Szerintem (most mindegy melyik oldalon állok) a politika nem az iskolába való, ahogy többek közt a több tucatnyi kitalált új nem sem.
20)
' a teljes tanári gárda ellenzéki'-honnan tudod?bementél velük a szavazófülkébe és láttad hogy kire szavaznak?
'sztrájkoló, tiltakozó.'-és akkor mi van? jellemző hogy egy mondatba írtad ezeket, tehát te mosod össze a dolgokat csak azért mert sztrájkolni merészeltek.a többi dolognak amit írtál,szintén nincs köze a politikai hovatartozáshoz.
#18 Értem én, hogy ciki amit kedvenceid csináltak, de az Újmúlt Kft nem tudja az internetet felülírni.
"2003. ÁPRILIS 10.
Csaknem száz oktatási intézmény megszüntetéséről vagy összevonásáról született önkormányzati határozat az elmúlt tíz hónapban. És további iskolákra is hasonló sors várhat."
"2005.10.07.
Több mint kétszáz iskolát zártak be az elmúlt hónapokban az önkormányzatok, most már ezer településen nincs helyi iskola.
Az Oktatási Minisztérium közleménye szerint az elmúlt hónapokban 218 oktatási intézmény megszüntetéséről született döntés. Ebből 195 iskola azért zárt be, mert összevonták egy másik intézménnyel, két iskola pedig fenntartóváltás miatt zárt be. "
"2007. február 14.
A budapesti szakképző intézmények tervezett bezárása és átszervezése ellen tüntetett a három nagy pedagógus-szakszervezet a fővárosi önkormányzat épülete előtt. Az érdekképviseletek felhívták a figyelmet arra, hogy a húsz iskola bezárása legalább 1.000 pedagógus elbocsátásával jár."
"Szimpla munkaügyi döntés - nem végezte el a munkáját, következménye a kirúgás."
Hagyjuk már, ahol a munkáltató kedve szerint írhatja át a jogot a tárgyalások közben.
"Olyan agresszíven, durván folyik a diákok agymosása is, hogy azt nehéz elhinni és megtehetik már évek óta büntetlenül."
Miért lenne bűn? Bármerre nézek az összes kormányzati törekvés erre megy, hogy megalkossák az új történelmet, szóval még bele is illik a jelenlegi elvárásokba.
#23 Kevesebb van most, mint akkor. Te magad is meg tudod nézni:
Mi köze van ennek ahhoz amit a 22-ben írtam?
Talán akkor nem történtek meg mégsem az iskolabezárások?
Ha már buktad a mutatványt és bizonyítottam, hogy hazudsz, nem kellene további hülyeséggel tetézni!
Igazából nem hihetetlen, amit a kérdező mond.
Anyám jegyző volt abban az időben és ő is akkoriban nagy ellenzéki volt.
Persze, ő elég nagy szájú nő, állandóan szidta Gyurcsányékat,egy MSZP-s kerületben meg büszkén mondta mindig,hogy kint volt 2006-ban a tüntetéseken.
Na, őt is kirúgták.Azóta versenyszférában dolgozik.
#26 leírtam, hogy volt több száz iskola bezárása, pedagógusok elbocsátása. Azt írtad, hogy ez hazugság.
Megcáfoltam.
Maradjunk annyiban hogy ne hazudj és felesleges utólag magyaráznod miért is kellett megtenni amiről előtte azt állítottad hogy nem is tették meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!