Hogy lehet az, hogy amikor én voltan elsős a középiskolában (2006) kirúgták az olyan tanárt, aki politizált, ma meg nem?
Figyelt kérdés
Pont akkor voltam elsős a középiskolában amikor volt az Őszödi beszéd. Volt egy énektanárunk, aki nem igazán rejtegette a véleményét az órái alatt, nem nagyon szívlelte az akkori kormányt. Rövidesen úgy kirúgták hogy a lába nem érte a földet.
Hogy lehet az, hogy manapság már egyáltalán nem így járnak el? Szerintem (most mindegy melyik oldalon állok) a politika nem az iskolába való, ahogy többek közt a több tucatnyi kitalált új nem sem.
2022. nov. 6. 09:30
1/31 A kérdező kommentje:
Ja igen, az kimaradt hogy nekünk az évnyitón az igazgató a beszédében elmondta, hogy aki mondjuk az utcán lejáratja az iskolát a viselkedésével és megtudják (diák) az is rövid úton ki lesz téve, pedig egyáltalán nem egy elit iskola volt, sima gimnázium meg szakmunkásképző vidéken. Most meg nagyon nem ezt látni, akkor tényleg akkora elnyomás van és nincs szólásszabadság, ahogy egyesek állítják?
2022. nov. 6. 09:32
2/31 anonim válasza:
Melyik iskolában történt ez? Hogy hívták a tanárt?
3/31 anonim válasza:
#1 Lilikével is majdnem ez történt.
4/31 A kérdező kommentje:
Nem adom meg az intézmény nevét, a tanárra nem emlékszem, mert nagyjából a szeptemberi zavargásokig tanított, utána kirúgták, így 16 év után már nem tudom a nevét, ennyi maradt meg belőle nekem emléknek hogy ki lett téve az iskolából. Az iskola egy veszprém megyei város egyik iskolája.
2022. nov. 6. 09:36
5/31 anonim válasza:
Szóval kamu az egész sztori így értelmetlen ezzel foglalkozni:)
6/31 anonim válasza:
Ekkora fakét utoljára kormányinfón hallottam.
7/31 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu, ha leírom hogy Ajkán történt a Bercsényiben és a tanárnőt Kovács Annának hívták akkor hitelesebb? Amúgy nem ott történt, de ebből is látszik hogy bármit írhatok. Akkor hitelesebb lenne?
2022. nov. 6. 09:41
8/31 anonim válasza:
Oké, csak azt bizonyítsd be már nekem, hogy a tanárok az iskolában politizálnak-e. Maguk közt politizálnak, ez biztos, de valahogy egy diákot, vagy egy szülőt se hallottam még panaszkodni, hogy a tanár politikailag b*sztatná a diákjait.
9/31 anonim válasza:
Igen akkor hitelesebbert utána lehet nézni;) így viszont ezt nem tudom elhinni, fidesz propaganda kamu
10/31 anonim válasza:
most is kirúgják. ne az m1-ről tájékozódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!