A hazai ellenzéki szavazók miért gondolják azt, hogy a Nyugat minden téren tévedhetetlen, és szigorúan tilos kritizálni a nyugatiakat?
8
Már miért lenne provokáció? Írd le bármelyik ellenzéki forumon, hogy a Nyugat számos dologban hibás, és leszedik a fejed. Rengeteg példa van erre.
"Az értelmetlen válaszokat lepontozom."
Téged kellene lepontozni a hazug kérdésedért.
9
Ez azért logikátlan, mert mindenki tudja, hogy lila elefánt nem létezik. Viszont a nyugatiak fenntartások nélküli ajnározása egy valós dolog. neked is ajánlom bármelyik komment szekciót ellenzéki hangvételű cikkek alatt.
[ma 16:51]: "Ez azért logikátlan, mert mindenki tudja, hogy lila elefánt nem létezik."
- Jó, jó, de te miért gondolod, hogy az elefántok lilák? És ne gyere azzal, hogy mit tud mindenki. Te miért gondolod azt, amit? :)
Ha ez nem így van, akkor kipróbálom:
-A Nyugat hibázott az illegális migráció kezelésében
-A Nyugat hibázott a covid vakcina beszerzések kapcsán
-A Nyugat hibázott a görög válságnál
-A Nyugat hibázott a szankciós politikájával a háború miatt
A lepontozások engem igazolnak majd.
15
Azért gondolom, mert nem stimmel a gondolkodásom, ha a példádból indulunk ki :) Tehát a kérdés lényege is erre vezethető vissza számos ellenzéki esetében.
16, lepontoztalak, de nem azért, mert nem értek egyet, hanem mert nem hoztál érdemi állítást.
Hibázott? mivel?
Ne tegyünk már úgy, mintha minden csak fekete vagy fehér lenne... Amiket hoztál állítások azok nag ysemmik, ezekből nem lehet kiindulni.
Egyébként a kérdés helytelensége könnyen bizonyítható:
Ellenzéki szavazó vagyok, és nem gondolom ezt. Sőt, több ellenzéki szavazót is ismerek, aki szintén nem ért egyet az EUs döntések egy részével.
Na most mivan? Én ismerem rosszul a gondolataimat, vagy a kérdező lát bele rosszul a fejembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!