A Fidesz tévedhetetlen? (csak mert egyszer nem ismerték be még hogy hibáztak, tévedtek)
Ezt soha egyik magyarországi kormány sem ismeri be, Gyurcsány is csak egy kiszivárogtatott beszélgetésben a saját pártársai között ismerte be, hogy hazudott.
Japánban pl. a japán ilyen-olyan miniszter sírva kér bocsánatot, ha rajtakapják valamin.
Jó hogy tényként jelentést ki valamit ami nem is igaz. Többször beismerték hogy tévedtek.
EZÉRT lett ismét 16 év a tankötelezettség korhatára, pedig előtte a fidesz emelte fel 18 évre még 1999-ben. Beismerték hogy tévedtek, nem volt jó döntés, nem azt az eredményt adta amit vártak tőle. Épp így volt a vasárnapi boltzárnál, az internetadónál és egy rakat más dolognál amiket megváltoztattak vagy visszavontak.
Nektek van csak szelektív memóriátok kérdező, ezt teszi a fideszfóbia.
Csatlakozom a 8# ashoz.
Ha a Gyurcsány kormány anno csak fele ennyire lett volna önkritikus, 2010- re nem lett volna olyan sz@r állapotban az ország!!
Amúgy az a durva, hogy ha Viktor kiállna, és azt mondaná, hogy itt és itt hibáztam, elnézést, az én szememben nagyot nőne, még el is gondolkodnék, hogy rájuk szavazzak.
De ez nemigen fog az én életemben előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!