Ilyet szerintem senki nem gondol. Csak hogy a döntő többsége jobb, mint a miénk - lásd életszínvonalat, egészségügyet, oktatást, gondolkodásmódot, bármit.
2022. nov. 3. 16:27
2/24 anonim válasza:
Ki mondott ilyet? Te se tudod.
Értelmetlen a kérdés hiszen nincsen valóság alapja, pontozhatsz lefelé nyugodtan.
Ebbe éled ki magad.
2022. nov. 3. 16:34
3/24 anonim válasza:
Nem gondolja ezt.
2022. nov. 3. 16:36
4/24 anonim válasza:
Nem gondolják azt. (Ld. még: miért piros az ég?)
2022. nov. 3. 16:37
5/24 anonim válasza:
Bárcsak az értelmetlen, eleve hazugsággal indító kérdéseket is le lehetne pontozni...
2022. nov. 3. 16:38
6/24 anonim válasza:
2
Veled komoly gondok vannak, ha már a kérdést sem tudod úgy felfogni, ahogy az le van írva.
Kérdező!
Azért hiszik ezt az ellenzékiek, mert annyit látnak a Nyugatból, hogy sok-sok-sok pénzük van. És szerintük ahol sok pénz van, ott minden és mindenki hibátlan. Mondjuk megkérdeznék erről egy dubaji nőt.
2022. nov. 3. 16:42
7/24 anonim válasza:
A legtöbb ellenzéki nem gondolja ezt, ellenben sok Fidesz szavazóval, akik szerint amit Orbán mond az szent és úgy is van.
2022. nov. 3. 16:44
8/24 anonim válasza:
6-os, szerintem te nem tudsz szöveget értelmezni (nem kettes vagyok).
"A hazai ellenzéki szavazók miért gondolják azt..."
Így kezdődik a kérdés - ami eleve provokáció, és nem kérdés, de hát ebben a kategóriában ez kb már megengedett -, és mivel eleve ez sem igaz, ezért értelmetlen a kérdés. Nyilván nem gondolunk ilyet mi, ellenzéki szavazók sem.
2022. nov. 3. 16:44
9/24 anonim válasza:
6-os, hogy szemléltessem, ez olyan, mintha megkérdezném tőled, hogy miért gondolod, hogy az elefántok lilák. Mivel eleve nem gondolod ezt, nincs értelme a kérdésnek.
2022. nov. 3. 16:45
10/24 anonim válasza:
Nem gondoljuk ezt. Nem gondolom, hogy tévedhetetlen, kritizálni is lehet. De szerintem nem is minden gonosz forrása, ahogy azt sokan próbálják burkoltan vagy nyíltan beállítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!