Ez a "melegpánik-reakció" most valami újbalos kifejezés a homofóbozásra?
Volt egy eset, ami az amerikai "Mónika showban" történt, miszerint egy csávónak élő adásban vallotta be a szomszédja, hogy szerelmes belé (mindkettek férfiak). A csávó pár nappal rá lelőtte a rá nyomuló meleget, mondván a tv-ben megalázta őt. Erre a Telex úgy fogalmaz, hogy az ún. "melegpánik-reakció" miatt tette, ami lényegében egy elfojtása a homoszexuális hajlamnak.
Namost belegondolva miért biztos abban a Telex, hogy a gyilkosság mögött pont egy ilyen látens melegság állhat? Engem is dühítene rohadtul, ha heteróként behívna egy meleg a műsorba, majd nekem jó pofát kellene vágnom ahhoz, hogy szerelmet vall nekem. Miért? Mert minden távolabb áll tőlem, mint hogy meleg legyek, és a férfiasságom lerombolásának élném meg azt, hogy egy ilyen megalázó szituációba kerülök. Tudom, hogy ettől a balosok/ feministák most epét hánynak, de igen, létezik ilyen, hogy férfiasság. Úgy mondom ezt, hogy ha tudnám magamról, hogy a fiúk érdekelnek, nem csinálnék belőle önmagam előtt ügyet.
Miért kell tehát rögtön homofóbiát sejteni egy ilyen eset mögött? Egy heterónak igenis megalázó egy ilyen eset, főleg, hogy országvilág előtt zajlik, és egy életre viccelődés tárgya lesz pl. baráti társaságban. Ezek után - bár nyilván elutasítom azt, amit csinált - nem vagyok meglepve, hogy végzetes dolgot tett meggondolatlanul azért, hogy lemossa magáról a homoszexualitás vádját. Az elkövetőről egyébként írják, hogy az apja erősen homofób volt, ő pedig rettegett attól, hogy rávetül a homoszexualitás vádja, de ez önmagában nem jelenti, hogy látens meleg lett volna.
"Miért kell tehát rögtön homofóbiát sejteni egy ilyen eset mögött?"
Nem erre gondoltál inkább? => Miért kell tehát rögtön látens homoszexualitást sejteni egy ilyen eset mögött?
Mert az eléggé homofób, aki megöl egy meleget a melegsége miatt, de attól még nem biztos, hogy látens meleg is az elkövető.
"Mégis ki kötelezne rá, hogy elmenj?"
Ez úgy működik te gagyi ember, hogy foglamad nincs arról, hogy mire hívnak és élőben mi vár. Ha elolvastad a cikket és nem csak ideböfögted a kis butaságodat láthatod, hogy ezt a csávót is úgy csábították be, hogy van egy titikos hódolója. Ami persze igaz is, csakhogy a legkevésbé számított arra, hogy egy farturkász fogja őt várni.
13
De attól, hogy nem tudja ki miatt hívták be a stúdióba, még nem muszáj rögtön úgy reagálni, hogy na akkor én most kettéválasztom a hajadat kisbaltával, hanem lehet azt is mondani, hogy bocs szivi, de totál esélytelen vagy, roh adtul nem egy csapatban játszunk. Ennyi. Szóval érted. Lehet NEM-et is mondani, nem kell rögtön mindenkit agyoncsapni. Egy csaj se kisbaltáz le téged azonnal, ha nem jössz be neki, hanem elküld melegebb éghajlatra. (Már mint nem "úgy" melegebb éghajlatra. :D)
"Jaj olyan vallott szerelmet aki nekem nem tetszik, most mi lesz?"
Ez nem megrendült férfiasság, ez PICSOGÁS.
Ha az, hogy 'egy férfi vonzónak tart, te pedig őt nem, és nem tudod mit fognak mások szólni hozzá', benned akkora törést okoz, hogy ezt nem tudnád másként feldolgozni mint kontrollálatlan erőszakban, akkor a férfiasságodat érintő egyetlen zavar, hogy egy mensiző tinilány vagy.
14: leírtam, mit gondolok erről, nem ment át sajnos, mégegyszer nem fogom elmagyarázni.
15: elhiszem, hogy neked nagyon férfias, ha hátulról betámad egy láncos ratyi, de nem mindenkinek ugyanezek a beteges fantáziái. Ez a baj veletek, hogy normálisnak hiszitek a betegségeteket.
Mindset pszichológia és európai baloldal lapja XD
Most hozzak neked bizonyítékot arra, hogy melegek közt arányaiban több a pedofil?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!