Fideszesek! Hol van a kedvezményes, ötöd annyiért vett gáz?
50
Azt leírtam 4 darab válaszomnál: 35-37-39-41-es válaszok
#51 nem írtad le, csak brüsszeleztél, pedig brüsszelnek semmi köze nincsen a szovjetunióval 15 évre kötött "ötöd árú" gáz megállapodáshoz.
Szóval hol van az ötödárú gáz? Mert ha ötödáron lenne, akkor nem kellett volna brutálisan megemelni az "átlag fölötti", és a vállalkozások gázdíját, nem kellett volna 18 fokra korlátozni, bezárni egy csomó intézményt.
53
Leírtam, visszaolvasható. Te is csak szovjetezni tudsz - egyébként szovjetek nincsenek 1990-1991 óta, ha már villogsz a nem tudásoddal ;)
54es, Putyin többször is kifejtette, hogy mennyire nem ért egyet a Szovjet rendszer felbomlásával és szeretné valamilyen formában visszaállitani azt!
Ennek a része lett volna az az ajánlat, hogy a NATO állitsa vissza a 97 előtti határait.
#54 leírtam, csak brüsszeleztél. A szovjetúnió még ma is létezik, putyin vezeti, aki visszaállítaná. Most egy néven akadsz fel? Észak korea is "koreai NÉPI DEMOKRATIKUS KÖZTÁRSASÁG" 😆 és?
Hol az ötödárú gáz?
59
Elnézést, hogy nem volt időm válaszolni, de dolgoznom is kell. Elhiszem, hogy ti egész nap itt lógtok, mert munkanélküliek vagytok, de egy rendes embernek dolgoznia is kell.
Szóval nem tudom, hogy kinek a válaszait olvastad, Brüsszel kapcsán, de amiket idehazudtál, olyan dolgokat nem állítottam. ha igen, idézd.
Egyébként ah az ötödáras gázt keresed, akkor legyél tisztában a következőkel:
-vannak az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő kisfogyasztók
-valamint azok, akik a szabadpiacról szerzik be a gázt
Az előbbiek egy hatóságilag, rögzített árat fizetnek, a piaci ár változásaitól függetlenül. A szabadpiaci fogyasztók energiakereskedőkkel szerződnek, ezeket a szerződéseket pedig különböző kondíciók mellett, különböző időszakokra kötik. Ezek befolyásolják a megjelenő költségeket.
Hogy miért nem csökken azonnal az ára? Amikor az azonnali árak éppen lefelé mennek, annak az az oka, hogy az intézmény kereskedője nem feltétlenül ezen a piacon szerzi be az egyéni szerződésben rögzített gázmennyiséget.
Ha már munkanélküliként egész nap a neten lógtok, miért nem olvastok egy kicsit? És akkor nem tennétek fel olyan alapvető kérdéseket, amit még az ovisok is tudnak, csak ti nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!