A kérdés az, hogyha elfogadásra kerül, akkor meséld csak el, hogyan is fogja befolyásolni? Neked ezt tudnod kell. Az oroszok pont a gázársapkával kapcsolatban elmondták, hogy mi várható, ha bevezetésre kerül a meglévő szerződéseknél is.
De most én kérdezek. Ha ennyire érdekel a téma, miért nem olvasol utána?
2022. okt. 31. 14:16
42/61 anonim válasza:
Mit meséljek el? Én nem értem, hogy meséljem el azt, amit nem értek? Lehetetlen elmesélni valamit, amit nem értesz!
Nem értem, hogy mi köze van Brüsszelnek egy nála több ezer kilóméterre lévő gázvezetékhez és a rá kötött szerződéshez! Mit meséljek el, hogy mennyire nem értem? Képzel, elmesélem, hogy nagyon nem értem!
2022. okt. 31. 14:18
43/61 anonim válasza:
A 70% rendszerhasznalati dijjal ami megy egyenesen orban cegehez!!
2022. okt. 31. 17:02
44/61 anonim válasza:
42
Jó, hát leírtam amit kell erről. Vissza lehet olvasni.
2022. okt. 31. 17:53
45/61 Koplárovics Béci válasza:
Ötször olcsóbbat mondott volna? Biztos nyelvbotlás volt.
2022. okt. 31. 18:28
46/61 anonim válasza:
Hát, ha létezik olyan, hogy korlátoltságban remekelni, ez minimum az volt. Írd már meg nekünk butáknak, melyik hozzászólásodra szerettél volna hivatkozni az összes eddigi helyett? Csak egy számocska, ugye nem nehéz?
2022. nov. 1. 04:04
47/61 anonim válasza:
35-37-39-41-es hozzászólások.
2022. nov. 1. 10:47
48/61 anonim válasza:
No, mivel engem érdekelt a téma, ezért utána olvastam, mint ahogy tanácsolták itt korábban és az a helyzet, hogy el kell, hogy meséljem, hogy képzeljétek el, én semmit sem találtam azzal kapcsolatban, hogy az EU bármilyen módon korlátozni szeretné a Magyarország (Orbán Viktor által aláirt és garantált) és Oroszország (Vladimir Putyin által aláirt és garantált) szerződéseket és az abban foglalt gáz és kőolaj szállitásokat. Pedig 1 napja próbálok információt találni arról, hogy pontosan mely szankció, mely szabály, jogszabály tilja azt, hogy egy korábban megkötött kétoldalú szerződést kötelezően irányitson Brüsszel, vagy tegye semmissé azt!
2022. nov. 1. 11:03
49/61 anonim válasza:
48
Ha visszaolvasod a válaszokat, ilyet senki nem állított. Volt itt szó gáztározókról és gázársapka ötletéről, és szolidáris gázhozzájárulásról.
2022. nov. 1. 18:39
50/61 anonim válasza:
Persze, hogy nem állitott senki, mert nem értjük többen! Tehát, ha nem értünk valami, az nem állitás, hanem kérdés! Mi kérdezzük, hogy annak ellenére, hogy Brüsszel nem szankcionálja a már megkötött 15 évre szóló, nyomott áron garantált gázt, akkor miért kell mégis spórolnunk?!
Nem állitunk mi semmit, hanem ostoba buták vagyunk és szeretnénk megérteni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!