Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Hol van a kedvezmé...

Fideszesek! Hol van a kedvezményes, ötöd annyiért vett gáz?

Figyelt kérdés
Hiszen még ezt nyilatkozta a kipcsak utcai harcos.

2022. okt. 31. 12:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
15%
Akkor is szeptembert emlegettetek. De úgy látom, olyan szellemi szinten mozogtok, mint szegény Biden apátok. 😂
2022. okt. 31. 13:15
 22/61 anonim ***** válasza:
6%
De tényleg...hol az ötszörös gázszámla?
2022. okt. 31. 13:20
 23/61 anonim ***** válasza:
2022. okt. 31. 13:22
 24/61 anonim ***** válasza:
92%

"Ömmm, csak úgy szerényen megjegyzem, hogy a gázért most szinte ugyan annyit fizettem mint tavasszal."

Tévedsz. Államháztartási hiány formájában ugyanúgy megfizeted a teljes árat. Az ország eladósodik, hatalmas mínuszban van az energiaszámlák miatt (is).

Amikor ennek következtében pl. megtörténik az, hogy spórolás címszó alatt leállítják az állami beruházásokat, munkanélküliséget okozva az építőiparban, majd az itt kieső keresetek átszivárognak más ágazatokba és a fizetőképes kereslet hiánya miatt a te munkád ia megszűnik, vagy anyádé, a párodé vagy a gyereké, és őket is finanszíroznod kell, pl. abban is megfizeted a gázárat, amit a számában nem.

Remélem, nem voltam túl bonyolult, mert látom, alapszinten sem megy a gazdaság. Vagy nem értem, mi a f*szért nem lehet még magatoknak sem beismerni, hogy igen, Orbán hazudott ebben(is)?

2022. okt. 31. 13:30
 25/61 anonim ***** válasza:
8%

23

Látom nem érted. A lakosságra mondták, hogy ötszörös gázárat fogunk fizetni. Hol az emelt számla?

2022. okt. 31. 13:31
 26/61 anonim ***** válasza:
8%

24

Figyelj, látom neked is magas. Az ellenzék elpofázta, hogy a lakosság brutálisan emelt gázszámlát kap ősszel. Nem történt meg. Akkor ők is hazudtak.

2022. okt. 31. 13:32
 27/61 anonim ***** válasza:
83%

26-os, és ez hogy jön ide a kérdéshez? Erre volt kíváncsi a kérdező? Én az ellenzékről beszéltem? És ha az ellenzék hazudik, akkor a miniszterelnöknek is lehet?

De egyáltalán mi a tökömért kell ebbe a kérdésbe is belevonni vérfideszes módra az ellenzéket, mikor nem azt kérdezték, mit mondott az ellenzék? A kérdést sem értitek még?

2022. okt. 31. 13:35
 28/61 anonim ***** válasza:
83%
Én megmondom őszintén, nem figyelem, mit mond az ellenzék, mert nem érdekelnek, de mintha az lett volna, hogy senki sem tudja, hogy pontosan mit jelent a rezsicsökkentés csökkentése és mindenki csak találgat.
2022. okt. 31. 13:36
 29/61 anonim ***** válasza:
7%

27

Majd akkor sipákolj amikor ellenzékiek sem trollkodnak szét fideszes kérdéseket. Ők sem különbek.

2022. okt. 31. 13:38
 30/61 anonim ***** válasza:
86%

#26 én azért kaptam szeptemberben 108000 Ft os számlát átalány elszámolásban, úgyhogy addig havi 30 körül volt...

Vállalkozások pedig már előbb megkapták, 4-5x szőrös emelkedések vannak, zárnak is be rendesen a vendéglátó helyiségek, másik részük eddig emeli az egekbe az árakat.

2022. okt. 31. 13:39
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!