Magyarországon ki minősül hadkötelesnek? Kiket büntetnek meg, ha nem mennek?
Mégis miről szól ez a cikk? Én már úgy nőttem fel, hogy nem volt kötelező a katonaság, így nem kaptam semmiféle képzét.
Meg egyébként eszem ágában sincs harcolni Magyarországért, hiszen az van tervben, hogy amint elvégeztem a dolgaimat itt (pl. vizsgák), örökre elhagyom ezt az országot, és külföldön telepszem le.
Most már kötelező lesz a katonai szolgálat lassan elkezdenek sorozgatni !
És aki nem megy, szabotálja, megcsonkítja magát az megy a sittre évekre, ahonnan újfent behívható lesz.
Az a te dolgod amíg személyi szerint magyar és bejelentet lakcím itt van addig kötelező !
Reggeltől estig misézhetsz hogy menyire, nem akarod mert ez egy kötelesség ! És nem csak jogok vannak !
18-50 év.
Legalábbis jelen állás szerint.
"mert ez egy kötelesség"
Kultúráltan viselkedni kötelességem, de meghalni nem. Tudom, vannak akik számára a halál valami szent dolog amit öröm elérni, de én valahogy jobbanszeretek élni, mint hogy a fronton földeljék el a megmaradt testrészeimet.
"Az a te dolgod amíg személyi szerint magyar és bejelentet lakcím itt van addig kötelező !"
Ezen akkor könnyen tudok segíteni. Akkor nem fejezem be az iskolákat, hanem hamarabb kimegyek a rokonaimhoz külföldre. Kijelentkezek a magyar lakásból, és ott elhelyezkedek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!