Támogatnád itthon a semleges nemű wc-t a transz emberek részére?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, ezzel senkinek nem ártanak és semmibe nem kerülne a plázákban, munkahelyeken kialakítani egy harmadik helységet. Vagy ha ez nem megoldható, akkor semlegessé átnevezni a meglévő mellékhelységeket.2022. okt. 28. 13:15
51/86 anonim válasza:
Nem létezik transz olyan,hogy transz ember.Női és férfi nem létezik.Nőnek öltözött homoszexuálisok vannak kizárólag.
52/86 anonim válasza:
#51 Ne mondj már csacsiságokat, ha rákeresel az interneten, azonnal megtalálod mit jelent a kifejezés XD
"Nőnek öltözött homoszexuálisok vannak kizárólag."
Ez igazából attól fögg, hogy mire szoktál rákeresni. Vannak ilyenek is persze, de azoknak nincs közük a transznemű emberekhez XD
53/86 anonim válasza:
Nem. Lehet lepontoztok, de igen, én speciel transzfóbiás vagyok. Szerintem tudja már mindenki hol a helye....
54/86 anonim válasza:
#53 büszke vagy a gyűlöletedre és a tudatlanságodra. Az igen.
55/86 anonim válasza:
53-as vagyok. Nem vagyok rá büszke, ez csak vélemény. Attól még nem bántanék egy transznemű embert sem, a való életben se, csak max. nem állnék vele szóba. Ha szerinted ez már büszkeség, hát jó, elfogadom a véleményed. De akkor se normális ha valaki nem érti mi van a lába között, ha tudatlannak nézel hanem.
56/86 anonim válasza:
#55 pontosan tudják, hogy mi van a lábuk között. Csak különbséget tudnak tenni biológiai és társadalmi nem között.
58/86 anonim válasza:
#57 ha a kék hajú orr piercinges 18 éves bölcsész lány megérti a különbséget, neked is megy, én hiszek benned. Ne add fel!
59/86 A kérdező kommentje:
A társadalmi nemesektől kérdezném, hogy ha van társadalmi nem, akkor létezik pl. társadalmi rassz is? Tehát ha én négernek érzem magam fehérként, akkor néger vagyok?
2022. nov. 2. 22:38
60/86 anonim válasza:
Én mindig is négernek éreztem magam. Különösen mióta plusz pontokat kapnak az egyetemre kerülésnél az USÁ-ban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!