Támogatnád itthon a semleges nemű wc-t a transz emberek részére?
És akkor ha kevesen vannak, akkor r0hadjanak meg, miközben amúgy lenne tök egyszerű megoldás a problémájukra? :D
Egyébként elvileg kb annyira gyakori mint a vörös haj, ami azért nem 0,00001%.
Egyébként én nőnek születtem, nőnek definiálom magam, és eleve mindenhol koedukált mosdót csinálnék mert sokkal hatékonyabb. 🤷♀️ szóval nem csak azok szeretnék máshogy csinálni, akik szerint "trandy"(?) átváltoztatni magad.
Ki alakítja magát nemtelenné? Én ilyenről még nem igazán hallottam.
Amúgy a hermafrodita kicsit mást jelent, a növényvilágban és az állatvilágban a hermafroditák szaporodóképes kétnemű lények, pl a csigák, egyes gyümölcsfák, stb. Ezeknél a fajoknál nem rendellenesség hanem biológiai jellemző.
"Egyébként elvileg kb annyira gyakori mint a vörös haj, ami azért nem 0,00001%."
Ezt nem tudom honnan szedted, a vöröshajúak aránya 5%, az emberek között mindkét nemi jelleggel született emberek aránya kb 0.022-0.05%
"The number of births with ambiguous genitals is in the range of 1:2000-1:4500 (0.022% - 0.05%)" Több, mint amit én írtam hasamravágva, de még mindig elég kevés. Vakok aránya meg 2-3% nem értem miért kell idekeverni.
"Amúgy a hermafrodita kicsit mást jelent, a növényvilágban és az állatvilágban a hermafroditák szaporodóképes kétnemű lények, pl a csigák, egyes gyümölcsfák, stb. Ezeknél a fajoknál nem rendellenesség hanem biológiai jellemző."
Ezeknél nem, de az embereknél meg igen, na bumm... szép érv. Ha a hermafrodita növényeknél lenne olyan egyed, ami nem hermafrodita, akkor ott épp az lenne rendellenes, nálunk meg az, ha hermafrodita. Nem vitted előre semmivel a vitát, de sikerült idehányni valamit.
De nem válaszoltál a kérdésemre, hány valódi intersex/hermafrodita születésű embert látsz vergődni a wc-k előtt? Mert akiket én látok, azok egy kikent,kifestett,átműtetett nemnormálisok, nem pedig születési rendellenességgel született emberek.
Hol látsz annyi kikent, kifestett átműtött embert pontosan? :D
Egyáltalán nem támogatom, mert egy csoport van, akik egészen biztosan nem fogják használni: a transzok. Mégis ki az a hülye, aki önként outolná magát, hogy transz? Márpedig ezzel pontosan azt tenné, ha bemegy a 3. nem WC-jébe.
Itt egy általános félreértés van, a transzszexuálisok nem 3. nemként, hanem férfiként, vagy nőként akarnak érvényesülni, a transzvesztitáknak pedig semmi bajuk a biológiai nemükkel.
Eddig is mindenki azt a WC-t használta, ahova a külseje alapján jobban illett (nem, még véletlenül sem a nemiszerve alapján, hiába dobálja magát néhány hülye p.csa), és ez továbbra is így lesz.
Nem, mert az is sértő lehet nekik, jogosan erezhetik úgy, hogy nem tartoznak sehová, kivannak rekesztve stb
3.külön wc-t nem, de nyugodtan menjenek abba, amilyen neműnek érzik magukat
Figyelj, komoly kérdés.
Nyilván 3. helyiséget hülyeség lenne csinálni, úgy hogy 10000 emberből kb 1 transznemű. Azért senki sem tart fent +1 wc-t, hogy szökőévente valaki betévedjen.
De most jön az érdekes rész: ha minden wc-be mehetne mindenki, és senkinek nem lenne gond, hogy férfiak mag nők egymás mellett pisiljenek, akkor most miért gond annak a pár embernek, hogy válasszanak egy mosdót, és oda menjenek? 🤯🤯🤯
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!