Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád itthon a semleges...

Támogatnád itthon a semleges nemű wc-t a transz emberek részére?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, ezzel senkinek nem ártanak és semmibe nem kerülne a plázákban, munkahelyeken kialakítani egy harmadik helységet. Vagy ha ez nem megoldható, akkor semlegessé átnevezni a meglévő mellékhelységeket.

2022. okt. 28. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 Dzsonszi ***** válasza:
33%
Ja még egy gondolat, amire te gondolsz az a hermafroditizmus, ami egy fejlődési RENDELLENESSÉG, de ha én nem normálisnak, rendellenesnek nevezem az ilyen embereket, akik direkt nemtelenné alakítják magukat, akkor én egy-két "haladó" országban azonnal homofóbbá válok, holott csak annak nevezem őket, amivé válni akarnak...
2022. okt. 28. 14:06
 22/86 anonim ***** válasza:
19%

És akkor ha kevesen vannak, akkor r0hadjanak meg, miközben amúgy lenne tök egyszerű megoldás a problémájukra? :D

Egyébként elvileg kb annyira gyakori mint a vörös haj, ami azért nem 0,00001%.

Egyébként én nőnek születtem, nőnek definiálom magam, és eleve mindenhol koedukált mosdót csinálnék mert sokkal hatékonyabb. 🤷‍♀️ szóval nem csak azok szeretnék máshogy csinálni, akik szerint "trandy"(?) átváltoztatni magad.

2022. okt. 28. 14:06
 23/86 anonim ***** válasza:
94%

Ki alakítja magát nemtelenné? Én ilyenről még nem igazán hallottam.

Amúgy a hermafrodita kicsit mást jelent, a növényvilágban és az állatvilágban a hermafroditák szaporodóképes kétnemű lények, pl a csigák, egyes gyümölcsfák, stb. Ezeknél a fajoknál nem rendellenesség hanem biológiai jellemző.

2022. okt. 28. 14:09
 24/86 Dzsonszi ***** válasza:
14%

"Egyébként elvileg kb annyira gyakori mint a vörös haj, ami azért nem 0,00001%."

Ezt nem tudom honnan szedted, a vöröshajúak aránya 5%, az emberek között mindkét nemi jelleggel született emberek aránya kb 0.022-0.05%

"The number of births with ambiguous genitals is in the range of 1:2000-1:4500 (0.022% - 0.05%)" Több, mint amit én írtam hasamravágva, de még mindig elég kevés. Vakok aránya meg 2-3% nem értem miért kell idekeverni.

"Amúgy a hermafrodita kicsit mást jelent, a növényvilágban és az állatvilágban a hermafroditák szaporodóképes kétnemű lények, pl a csigák, egyes gyümölcsfák, stb. Ezeknél a fajoknál nem rendellenesség hanem biológiai jellemző."

Ezeknél nem, de az embereknél meg igen, na bumm... szép érv. Ha a hermafrodita növényeknél lenne olyan egyed, ami nem hermafrodita, akkor ott épp az lenne rendellenes, nálunk meg az, ha hermafrodita. Nem vitted előre semmivel a vitát, de sikerült idehányni valamit.

De nem válaszoltál a kérdésemre, hány valódi intersex/hermafrodita születésű embert látsz vergődni a wc-k előtt? Mert akiket én látok, azok egy kikent,kifestett,átműtetett nemnormálisok, nem pedig születési rendellenességgel született emberek.

2022. okt. 28. 14:18
 25/86 anonim ***** válasza:
82%

Hol látsz annyi kikent, kifestett átműtött embert pontosan? :D

2022. okt. 28. 14:20
 26/86 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán nem támogatom, mert egy csoport van, akik egészen biztosan nem fogják használni: a transzok. Mégis ki az a hülye, aki önként outolná magát, hogy transz? Márpedig ezzel pontosan azt tenné, ha bemegy a 3. nem WC-jébe.

Itt egy általános félreértés van, a transzszexuálisok nem 3. nemként, hanem férfiként, vagy nőként akarnak érvényesülni, a transzvesztitáknak pedig semmi bajuk a biológiai nemükkel.

Eddig is mindenki azt a WC-t használta, ahova a külseje alapján jobban illett (nem, még véletlenül sem a nemiszerve alapján, hiába dobálja magát néhány hülye p.csa), és ez továbbra is így lesz.

2022. okt. 28. 15:18
 27/86 anonim ***** válasza:
78%

Nem, mert az is sértő lehet nekik, jogosan erezhetik úgy, hogy nem tartoznak sehová, kivannak rekesztve stb

3.külön wc-t nem, de nyugodtan menjenek abba, amilyen neműnek érzik magukat

2022. okt. 28. 15:42
 28/86 anonim ***** válasza:
72%

Figyelj, komoly kérdés.

Nyilván 3. helyiséget hülyeség lenne csinálni, úgy hogy 10000 emberből kb 1 transznemű. Azért senki sem tart fent +1 wc-t, hogy szökőévente valaki betévedjen.

De most jön az érdekes rész: ha minden wc-be mehetne mindenki, és senkinek nem lenne gond, hogy férfiak mag nők egymás mellett pisiljenek, akkor most miért gond annak a pár embernek, hogy válasszanak egy mosdót, és oda menjenek? 🤯🤯🤯

2022. okt. 28. 15:51
 29/86 anonim ***** válasza:
33%
Én egy kisebbség vagyok egyedül, ezért külön vécét szeretnék, ahova senki nem mehet be, csak én. Aki ezzel nem hajlandó foglalkozni, azt gondolom nem érdeklik más kisebbségek se, mint a vakok, mozgássérültek stb.
2022. okt. 28. 16:46
 30/86 anonim ***** válasza:
26%
Miért nem megfelelő, hogy a nők eldöntik, megfelel-e nekik, ha nőnek öltözött férfiak is bemennek hozzájuk a vécébe?
2022. okt. 28. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!