Támogatnád itthon a semleges nemű wc-t a transz emberek
részére?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, ezzel senkinek nem ártanak és semmibe nem kerülne a plázákban, munkahelyeken kialakítani egy harmadik helységet. Vagy ha ez nem megoldható, akkor semlegessé átnevezni a meglévő mellékhelységeket.
Én eleve nem értem, minek kell külön kézmosós helyiség nemenként.
Alap, hogy legyen zárható fülke, az meg marhára nem érdekel hogy azon kívül ki várakozik.
2022. okt. 28. 13:32
12/86 anonim válasza:
Akkor legyen "gendersemleges" vécé, ha a férfiak és a nők ezt megszavazzák. Szerintem nem fogják. De minden más esetben önkényesen lenne rájuk erőszakolva, hogy közös vécébe menjenek.
2022. okt. 28. 13:33
13/86 anonim válasza:
De amúgy meg nekem aztán teljesen mindegy, hogy gendersemleges wc-knek hívjuk, vagy koedukáltnak, vagy bemehetek abba a wc-be, amibe olyan emberek járnak, ahogyan én is kinézek, csak arról akadjunk le, hogy mások döntsék el, hogy a lábam közt lévő vagy nem lévő dolog miatt melyik wc-be kell mennem (10-es voltam)
2022. okt. 28. 13:34
14/86 anonim válasza:
10-es, ja teljesen ugyanaz a SZÜKSÉGBŐL kiépített mozgáskorlátzott wc-feljáró-bármi, ami nélkül nem tudnának megoldani dolgokat, versus a wc, aminek semmilyen szükségessége nincs a célt tekintve, mindenképp fog tudni pisilni, stb.
2022. okt. 28. 13:34
15/86 anonim válasza:
14, olvasd végig 10es válaszát pls...
2022. okt. 28. 13:37
16/86 anonim válasza:
Nem a transz emberek részére, hanem bárki részére. Koedukált WC-knek van értelmük.
2022. okt. 28. 13:51
17/86 Dzsonszi válasza:
Majd ha olyan világban élünk, ahol nem fordul elő a testi fogyatékosság, de egy-két barom direkt gerincen lövi magát, hogy ne tudjon járni, akkor nekik se építettetnék külön wc-t...
Ugyanezt csinálják ezek az elmebetegek, ne miattuk építsük már át konkrétan az összes intézményt, ami létezik, mert levágták a farkukat és gendersemlegesnek képzelik magukat...
2022. okt. 28. 13:51
18/86 anonim válasza:
Ha az az érv, hogy kevesen vannak, akkor a lifteket is szüntessük meg, az akadálymentesítést, a mozgássérült mosdókat, a jelnyelvet a beszédeknél, meg a látássérülteknek a Braille írást a köztereken levő térképeknél, műemlékeknél, vagy a gyógyszereken. Hiszen minek ezekre pénzt kidobni? Úgyis kevesen vannak. Töröljünk el mindent, ami egy kicsit is könnyebbé teszi a tőlünk különböző emberek amúgy is nehéz életét. Emberségből egyes.
2022. okt. 28. 13:55
19/86 anonim válasza:
Ugye tisztában vagy vele, hogy léteznek pl interszexuális emberek, akik SZERVILEG, kívülről látható, fizikailag bizonyítható módon nem tartoznak egyértelműen egyik nembe sem?
Függetlenül attól hogy mit gondolsz a transz és nonbinary emberekről, TÉNY hogy vannak akik nem "csak beképzelik".
2022. okt. 28. 13:56
20/86 Dzsonszi válasza:
#20 Képzeld tisztában vagyok vele, de ez olyan elenyészerő része a társadalomnak, hogy eddig érdekes nem okozott problémát senkinek valamelyinem nemű fülkébe beülnie. És nem is volt szó róla, hogy legyen mert fölösleges lett volna a kevés számuk miatt. De nem ezek akarnak gendersemleges mosdót, hanem azok a retardált idióták, akik szerint trandy átváltoztatni magad valami egyik nembe se illő undormánnyá. Nézzél meg bármilyen videót erről a témáról, nem azok a szerencsétlenek fognak harcolni a gendersemleges mosdókért, akik így születtek, hanem a barmok akik olyanná tették magukat... És hihetetlennek tartom, hogy itt tartunk 2022-ben. Am ha ezt megengeded mi lesz a következő? Mi lesz ha jön egy újabb barom trand - mit tudom én valakik elkezdik majomnak képzelni magukat - és harcolnak, hogy legyen külön mosdó a félig majomembereknek, mert ők annak képzelik magukat? Erre is azt fogod írni, hogy ez egy jelentős probléma és kell a külön wc nekik, mert az emberek 0,00001%-ka teljes szőrzettel rendelkezik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!