Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád itthon a semleges...

Támogatnád itthon a semleges nemű wc-t a transz emberek részére?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, ezzel senkinek nem ártanak és semmibe nem kerülne a plázákban, munkahelyeken kialakítani egy harmadik helységet. Vagy ha ez nem megoldható, akkor semlegessé átnevezni a meglévő mellékhelységeket.

2022. okt. 28. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
83%

Én eleve nem értem, minek kell külön kézmosós helyiség nemenként.

Alap, hogy legyen zárható fülke, az meg marhára nem érdekel hogy azon kívül ki várakozik.

2022. okt. 28. 13:32
 12/86 anonim ***** válasza:
25%
Akkor legyen "gendersemleges" vécé, ha a férfiak és a nők ezt megszavazzák. Szerintem nem fogják. De minden más esetben önkényesen lenne rájuk erőszakolva, hogy közös vécébe menjenek.
2022. okt. 28. 13:33
 13/86 anonim ***** válasza:
35%
De amúgy meg nekem aztán teljesen mindegy, hogy gendersemleges wc-knek hívjuk, vagy koedukáltnak, vagy bemehetek abba a wc-be, amibe olyan emberek járnak, ahogyan én is kinézek, csak arról akadjunk le, hogy mások döntsék el, hogy a lábam közt lévő vagy nem lévő dolog miatt melyik wc-be kell mennem (10-es voltam)
2022. okt. 28. 13:34
 14/86 anonim ***** válasza:
43%
10-es, ja teljesen ugyanaz a SZÜKSÉGBŐL kiépített mozgáskorlátzott wc-feljáró-bármi, ami nélkül nem tudnának megoldani dolgokat, versus a wc, aminek semmilyen szükségessége nincs a célt tekintve, mindenképp fog tudni pisilni, stb.
2022. okt. 28. 13:34
 15/86 anonim ***** válasza:
54%
14, olvasd végig 10es válaszát pls...
2022. okt. 28. 13:37
 16/86 anonim ***** válasza:
89%
Nem a transz emberek részére, hanem bárki részére. Koedukált WC-knek van értelmük.
2022. okt. 28. 13:51
 17/86 Dzsonszi ***** válasza:
34%

Majd ha olyan világban élünk, ahol nem fordul elő a testi fogyatékosság, de egy-két barom direkt gerincen lövi magát, hogy ne tudjon járni, akkor nekik se építettetnék külön wc-t...

Ugyanezt csinálják ezek az elmebetegek, ne miattuk építsük már át konkrétan az összes intézményt, ami létezik, mert levágták a farkukat és gendersemlegesnek képzelik magukat...

2022. okt. 28. 13:51
 18/86 anonim ***** válasza:
68%
Ha az az érv, hogy kevesen vannak, akkor a lifteket is szüntessük meg, az akadálymentesítést, a mozgássérült mosdókat, a jelnyelvet a beszédeknél, meg a látássérülteknek a Braille írást a köztereken levő térképeknél, műemlékeknél, vagy a gyógyszereken. Hiszen minek ezekre pénzt kidobni? Úgyis kevesen vannak. Töröljünk el mindent, ami egy kicsit is könnyebbé teszi a tőlünk különböző emberek amúgy is nehéz életét. Emberségből egyes.
2022. okt. 28. 13:55
 19/86 anonim ***** válasza:
87%

Ugye tisztában vagy vele, hogy léteznek pl interszexuális emberek, akik SZERVILEG, kívülről látható, fizikailag bizonyítható módon nem tartoznak egyértelműen egyik nembe sem?

Függetlenül attól hogy mit gondolsz a transz és nonbinary emberekről, TÉNY hogy vannak akik nem "csak beképzelik".

2022. okt. 28. 13:56
 20/86 Dzsonszi ***** válasza:
22%
#20 Képzeld tisztában vagyok vele, de ez olyan elenyészerő része a társadalomnak, hogy eddig érdekes nem okozott problémát senkinek valamelyinem nemű fülkébe beülnie. És nem is volt szó róla, hogy legyen mert fölösleges lett volna a kevés számuk miatt. De nem ezek akarnak gendersemleges mosdót, hanem azok a retardált idióták, akik szerint trandy átváltoztatni magad valami egyik nembe se illő undormánnyá. Nézzél meg bármilyen videót erről a témáról, nem azok a szerencsétlenek fognak harcolni a gendersemleges mosdókért, akik így születtek, hanem a barmok akik olyanná tették magukat... És hihetetlennek tartom, hogy itt tartunk 2022-ben. Am ha ezt megengeded mi lesz a következő? Mi lesz ha jön egy újabb barom trand - mit tudom én valakik elkezdik majomnak képzelni magukat - és harcolnak, hogy legyen külön mosdó a félig majomembereknek, mert ők annak képzelik magukat? Erre is azt fogod írni, hogy ez egy jelentős probléma és kell a külön wc nekik, mert az emberek 0,00001%-ka teljes szőrzettel rendelkezik?
2022. okt. 28. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!