Nem gusztustalan, hogy 10-14 évesek tucatját használta fel a baloldal a tüntetésen ráadásul obszcén táblákat tartottak ezek a fiatal gyerekek akik azt se tudják miről szól ez?
Ez szerintem már mindennek az alja..
Mi lesz legközelebb óvodások kezébe adják majd az O1G táblákat?
Én nem láttam még a Fidesz felhasználni gyerekeket a tüntetéseken mocskos Gyurcsány táblákat tartva.
Mi lesz legközelebb óvodások kezébe adják majd az O1G táblákat?
Még az ovisok is értik hogy mi baj a jelenlegi rendszerrel.
Csak a gyapjasdroidok nem értenek semmit :DDD
Baloldali lipsinek mint ti kicsit olyan lehet lenni mint amikor a hülye szembe megy az autópályán és károg mindegyikre, hogy na mennyi hülye van itt hát szembe jönnek velem.
Amikor puszilgatja döbrögi a csecsemőt és óvodásokat vezényelnek ki pártrendezvényre az pontosan ugyan az. #orbán=gyurcsány
5 öske jól leírtad a csuti okádék viselkedését, még egy kicsit értelmesebb leszel akkor tán fel is ismered leírtad a nert.
Mellékesen nem a diákok mennek golyófogóba ovit látogatni, a diákok tüntetnek olyanért amit fel se fogsz hisz buta vagy hozzá :)
Ja igen, pontosan ugyanaz amikor az unokájával fotózkodik Orbán mint amikor a balos csürhe kivisz az utcára a gyerekeket a kezükbe adva primitív , trágár mocskos Orbánozós táblákat..
Nem véletlen vagytok balosok, agyi szint a béka popója alatt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!