Nem gusztustalan, hogy 10-14 évesek tucatját használta fel a baloldal a tüntetésen ráadásul obszcén táblákat tartottak ezek a fiatal gyerekek akik azt se tudják miről szól ez?
Ez szerintem már mindennek az alja..
Mi lesz legközelebb óvodások kezébe adják majd az O1G táblákat?
Igen, biztosan felfogták azok a 10 évesek, hogy miről van szó :DDD
"11/11 A kérdező kommentje:"
Miért ne fognák fel? Te azt hiszed minden gyerek buta?
Neked az az egyetlen bajod hogy a nered köpni-nyelni nem tud a jogos követelésekre.
Fényezheted a vezíred, de mindenki tudja hogy elkurcsány elxurta, de kismiska a csutihoz képest.
12 éve szisztematikusan bomlasztja a társadalmat és olyan birkákra mint te jogosan alapoz.
Ti komolyan ennyire h*lyék vagytok? Szerinted egy 8-14 éves gyerek mi a fenét fog fel az aktuálpolitikából? Illetve mit érdekli, azon kivül, hogy lóghat a suliból egy táblát mutogatva?
Nem hiszem el, hogy ennyire korlátoltak vagytok agyilag..
En tamogatom a tuntetest, tamogatom a tanarokat, de azt azert latni kell a diakok tobbsegenek ez egy jo buli. Nincs tanitas, nincs lecke vagy epp dolgozat. A tobb 10k diak óriási tobbsegenek ez egy jo peogram, magasrol szrnak a politikara. En akkor voltam 16 amikor Gyurcsany volt a fonok. Akkor is szar volt es a diakok 99%a leszrta. Massal foglalkoztak, senkit nem erdekelt a politika. Legtobben azert mennek ki mert ismerosok is kimennek es mekkora buli a koruton vagy egy hidon tüntetni. A legtobb diakot nem erdekli sem az iskola sem a tanarok, a legtobben orulnek ha a masnapi sulit tulelik.
Az en gimimben az 500diakbol 495 nem foglalkozott a politikaval, pedig akkor volt az oszodi beszed, a tuntetesek, a valsag stb.
Tűpontos megfogalmazás a diákok "tüntetése" kapcsán..
"Ti komolyan ennyire h*lyék vagytok? Szerinted egy 8-14 éves gyerek mi a fenét fog fel az aktuálpolitikából?"
Lehet te olyan 12 éves voltál aki nem sokat fogott fel a világból.
10 évesen már reggel a napilapot olvastam mamámmal és esti program volt a híradó nézése és kitárgyalása a családba.
10 évesen én jártam a számlákat befizetni, a szüleim bérét pedig forintra pontosan tudtam. Boltba is én fizettem mindig hogy megtanuljam minek mennyi az ára és azért mennyit dolgoznak a szüleim.
Bármilyen hivatalos ügyet mentek intézni pl lejárt személyi vettek magukkal tudjam hol, hogy, miért kell elintézni.
Ha ez minden családnál alap lenne akkor a magad fajta nem lenne ilyen értetlen.
Nem tehetsz róla hogy ilyen buta vagy, de arról viszont IGEN! hogy az is szeretnél maradni.
Ez a politika részleg, nem a humor kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!