Szavaznátok olyan pártra, vezetőre, akiről köztudott, hogy bántalmazó és köztörvényes bűnöző?
Jelen állás szerint jövőre nem tudok elmenni szavazni, mert nem tudom kire.
Tisza Párt jól indult, de mióta ismerem Magyar Péter ügyeit, azóta fix. hogy nem állok be mögé.
Én is szülő vagyok, és bántalmazó apa mellett nőttem fel.
Tudom milyen amikor egy ember bántalmazza verbálisan és fizikálisan a családját. Magyar Péter ezt tette. Azzal hogy bezárta a gyerekek előtt az anyjukat a szobába. Képzelem, hogy milyen félelem lehetett ott. Öngyilkosságot színlelet rosszulléttel a gyerekei előtt szintén. Képzelem, hogy ott is miféle rettegés lehetett a gyerekekben.
Én bennem is volt elég sok, nem óhajtom ezt a saját gyerekeimnek megadni.
Nos, de ha én nem kormánypárti vagyok, akkor ezek után kire tudnék jövőre szavazni? DK. nem. Mi Hazánk nem. Tisza kizárt!! Akkor kire?
A baloldal most kapott egy jó xar vezetőt, aki azon kívül hogy lyukat beszél a reményt váró emberek hasába, máshoz nem ért.
Nagyon csalódott vagyok, de én már eldöntöttem, hogy jövőre nem szavazok.
Ha ti lennétek olyan helyzetben, hogy hiába vagytok kormányváltó oldalon, mégsem tudtok Magyar Péter mögé beállni a bántalmazó erőszakos dolgai miatt, akkor ti mit csinálnátok kedves kormányellenes szavazók?

És ez csak a jéghegy csúcsa, hogy emberként is milyen pszcopata, nárcisztikus, manipulatív személy... Idézek egy korábbi hozzászólást:
Magyar Péter a kis milliomos durcás új-fideszes...?
Mádl Ferenc ex köztársasági elnök keresztfia, Erőss Pál ex legfelsőbb bíró unokája, fidelitas tagként kitanult NER lovag...
Az Orbán rezsim kinevezte őt Volánbusz Zrt. igazgatósági tagnak, Diákhitel Központ vezérigazgatójának, MBH felügyelőbizottsági tagnak, a testvére meggazdagodott, baráti vállalkozások előnybe kerültek, most meg hirtelen saját családját lehallgató, milliárdosok által alapított párt élére kinevezett bábu...
A legszebb, hogy végig hazudta tavaly az EU választások előtti 2-3 hónapot, például, hogy a kormányváltás és ország sorsa múlik most ezen... meg hogy ő soha nem megy ki Brüsszelbe, itthonról bomlasztja szét Viktort... meg hogy a mentelmi jog minek létezik? Eltörli mint a Mi Hazánk szeretné.
Mi történt? A választások az EU parlamentről szóltak nem történt semmi új a hazai politikában.... A mentelmi jogát felvette és él vele, hogy ne tudják perelni, bántani.... EU parlament? A hívek beszavazták őket és most havi 8,6 millió forintot - évi 100 millió forintot - kap 2029 júniásáig fixen. Konkrétan szereztek neki a hívek több mint 500 millió forintot :D Már biztosítva van a luxus élet még a gyermekeinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!