Az emberek többsége a politikán vezeti le a frusztrációját?
#9 Vagy inkább ezt csinálja a majom? Az emberszabású majmok ösztönviselkedése az, hogy egy hordán belül érzelmileg vagy fizikailag terrorizálják, kiközösítsék egymást mindenféle random ok mentén, hogy a nem kiközösített majmok között szorosabb legyen az érzelmi kapcsolat a közös ellenség miatt.
Nem értem, miért jó ilyen buta dolgokra fecsérelnie emberek milliárdjainak az idejét, mikor jól meg is lehetne lenni egymást mellett, provokálás és gyűlölködés nélkül.
"Vagy inkább ezt csinálja a majom?"
Igen. A libsi majom kiírja a napi 200 provokációját ide, mert ezért fizetik. Ha nem tennék akkor a kutya nem beszélne a baloldalról, mert súlytalanok 12 éve. Még a kétharmadot se voltak képesek megakadályozni egyszer sem.
Mi marad? Gyakori, reddit, kommentszekció.
Én pedig szívesen segítek nekik, hogy továbbra is emlékezzenek: soha nem fognak már választást nyerni. Soha. SOHA. :)
Nekem nem a pártokkal van bajom, hanem a szavazótáborukkal.
Néha erősebben fogalmazok, ha ők provokálnak, én csak reagálok rá....
#3as, ez így volt a rendszer váltas ota es nagyon gyakran a történelmünk be. Pont a diktaturákban nincsenek egymásnak feszülö indulatok mert nem lehet.
Nagyon irracionálisnak érzem én is az egymásnak feszülő indulatokat ahogy a kérdező es biztos, hogy a politikában ezek az emberek valami mást vezetnek le. Rávetitik a személyes sikertelenségük es egyébb bajaik.
Két dolog generálja a dolgot:
-Az internet anonimitasa.
-A média es politika céltudatos indulat keltése és alternativ valoságai mindkét oldalon.
Abban nem vagyok biztos, hogy ez a többség-e?
Lehet hogy inkább a hangos kisebbség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!