Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyszerűen nem értem, hogy a...

Egyszerűen nem értem, hogy a különböző adók műsorok miért foglalkoznak Majka új számával. Az összes kormányközeli média ezzel foglalkozik. Miért?

Figyelt kérdés
ATV, RTL megértem, mert hát…. na megértem. De a többi reakciója azt mutatja, hogy ők is magukra ismertek. Hagyni kellett volna, nem foglalkozni vele. Most meg megy a magyarázkodás. Mit mond Majka, szórakoztatás a célja, a Fidesznek meg nem kellett volna foglalkozni a számmal. Így sokkal nehezebb a helyzetük, hogy elismerték a reakciójukkal, hogy a szám róluk szól.

#Kormány kritika?
jan. 23. 12:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Magukra ismertek a fideszes hűbéresek.
jan. 23. 13:01
 2/14 anonim ***** válasza:
44%

Van egy dolog ami most foglalkoztat sok embert, ezért foglalkozik vele a média többi része is.

Ha meg nem lenne szó Majka videójáról akkor az lenne hogy a kormánymédia elhallgatja, el akarja titkolni, cenzúra, diktatúraaaa blablabla.

Senki nem ismert el semmit, hogy kiről szól azt egyedül Majka tudja elmondani. Elmondta?

jan. 23. 13:02
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
Mert magukra ismertek... Nem zörög a haraszt...
jan. 23. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Miért foglalkozol vele kérdező?
jan. 23. 13:06
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Hype vonat, amire mindenki fel akar ülni. Sajnálom, ha elrontom egyesek kedvét, akik szeretik misztifikálni meg művészinek nevezni ezt a Majka kreálmányt, felnagyítva annak jelentőségét de semmi nincs ebben, csak ráérzett valamire, jókor volt jó helyen, mint a Dubai csoki. 2 hét múlva kutya nem emlékszik már erre. Majka cash outolt a Tisza mozgalmán, ennyi történt, kivette a zenei előadói szempontból benne rejlő anyagi tőkét vagy legalábbis annak jelentős részét.

Lehet “történelmi” jelentőségűnek, meg “game changernek” nevezni, semmi nincs benne, az ózdi purdé reppelt a pénzért, ennyi. Ez még csak nem is új Majkától, az “Azt beszélik a városban” ugyanez volt, csak akkor nem futott ekkorát vele, most megpróbálta újra.

Amúgy ügyesen összerakta a klippet, zenét, szöveget, nem méltatom etekintetben. Csak a hype meg a divathullámok jelentőségét nem kellene túlértékelni. Mint mondtam, 2 hét múlva kutya nem emlékszik erre, jön a következő őrület meg a következő….

jan. 23. 13:07
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Majka saját magát építette fel, már rég híres, és gazdag volt. És ha hype? Így is sokkal többet letett az asztalra, mint a propagandista bégető egyenbirkák.
jan. 23. 13:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Mert gyakorlatilag ezzel foglalkozik mindenki. Én például nem érzem annyira jelentőségteljesnek, de a reakciók mindkét politikai oldalról elég erőteljesek. Én bírom Majka zenéjét, és érdekel a politika is, de egyik oldalt sem érzem a magaménak. Mellesleg szerintem nem ez a legjobb száma.
jan. 23. 13:13
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
#5 A vicc az hogy ez már a sokadik olyan alkalom amikor a ballibek szerint "azonnal bukik a zorbán", "ettől szétrobban a fidesz" blablabla és 2 nap múlva már senki nem emlékszik rá hogy mi történt. Most is úgy csinálnak mintha korábban nem lett volna hasonló.
jan. 23. 13:15
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
#8: Nem gondoljuk, hogy emiatt összedől a rendszer. Viszont nem is jött jól nekik, mert olyan emberekhez juthat el, akikhez máshogy kevésbé. Ennek nem becsülném alá a jelentőségét, de túl sem kell misztifikálni.
jan. 23. 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
8# Attól még nagyon is igaz a klip mondanivalója, akkor is, ha a Fidesz marad még jópár évig.
jan. 23. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!