Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyszerűen nem értem, hogy a...

Egyszerűen nem értem, hogy a különböző adók műsorok miért foglalkoznak Majka új számával. Az összes kormányközeli média ezzel foglalkozik. Miért?

Figyelt kérdés
ATV, RTL megértem, mert hát…. na megértem. De a többi reakciója azt mutatja, hogy ők is magukra ismertek. Hagyni kellett volna, nem foglalkozni vele. Most meg megy a magyarázkodás. Mit mond Majka, szórakoztatás a célja, a Fidesznek meg nem kellett volna foglalkozni a számmal. Így sokkal nehezebb a helyzetük, hogy elismerték a reakciójukkal, hogy a szám róluk szól.

#Kormány kritika?
jan. 23. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne nézz kormányközeli médiát.
jan. 23. 13:55
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
Azért foglalkoznak vele, mert Majka köztudottan Fidesz párti, ehhez képest most írt egy dalt, amit a sok birka félreértett és belelátta, hogy a kormányról szól.
jan. 23. 14:30
 13/14 anonim ***** válasza:

“És ha hype? Így is sokkal többet letett az asztalra”

Az ő műfajában az a dolga, hogy ráérezzen a trendekre, semmi baj nincs ezzel. Én csak értelmezni próbáltam a jelenséget. Ő letett az asztalra egy populáris, sikeres klippet, ez rendben van, sok szempontból példaértékű művészileg is, gondoljunk itt az ellenzéki összefogás 2022 előtti dalaira, (pl. az Élni hívlak meg a hatalom a népé), amik elképesztően cringek voltak, szekunder szégyenérzetet váltottak ki. Majka pedig ugyanezt megmutatta, hogy lehet fogyaszthatóan. Ilyen szempontból le a kalappal.

Csak emberileg én emiatt nem fogok Majkába többet belelátni, mint ami. Remek érzéke van ahhoz, amit csinál, de számító a rossz értelemben is, pénzért csinálja, amire van igény azt legyártja. Mellé meg se nem különösebben okos, se nem tartalmas/mély, sablon gondolatokból dolgozik itt is, hozzáadott érték nincs a mondanivalóban, egy tucat 444 szalagcímen kívül. S ezzel tényleg semmi gond nincs, csak nem kell misztifikálni szerintem Majkát. Ha az hozna több klikket s népszerűséget, akkor arról énekelne, hogy Magyar Pétert hogyan dobják ki a Discoból stb… Igényre gyárt tartalmat. Nincs olyan, hogy Majoros Péter mit gondol. Majoros Péter a milliós megtekintetségeket gondolja és a népszerűséget.

jan. 23. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért mert nagyon is betalált.
jan. 24. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!