Egyszerűen nem értem, hogy a különböző adók műsorok miért foglalkoznak Majka új számával. Az összes kormányközeli média ezzel foglalkozik. Miért?
“És ha hype? Így is sokkal többet letett az asztalra”
Az ő műfajában az a dolga, hogy ráérezzen a trendekre, semmi baj nincs ezzel. Én csak értelmezni próbáltam a jelenséget. Ő letett az asztalra egy populáris, sikeres klippet, ez rendben van, sok szempontból példaértékű művészileg is, gondoljunk itt az ellenzéki összefogás 2022 előtti dalaira, (pl. az Élni hívlak meg a hatalom a népé), amik elképesztően cringek voltak, szekunder szégyenérzetet váltottak ki. Majka pedig ugyanezt megmutatta, hogy lehet fogyaszthatóan. Ilyen szempontból le a kalappal.
Csak emberileg én emiatt nem fogok Majkába többet belelátni, mint ami. Remek érzéke van ahhoz, amit csinál, de számító a rossz értelemben is, pénzért csinálja, amire van igény azt legyártja. Mellé meg se nem különösebben okos, se nem tartalmas/mély, sablon gondolatokból dolgozik itt is, hozzáadott érték nincs a mondanivalóban, egy tucat 444 szalagcímen kívül. S ezzel tényleg semmi gond nincs, csak nem kell misztifikálni szerintem Majkát. Ha az hozna több klikket s népszerűséget, akkor arról énekelne, hogy Magyar Pétert hogyan dobják ki a Discoból stb… Igényre gyárt tartalmat. Nincs olyan, hogy Majoros Péter mit gondol. Majoros Péter a milliós megtekintetségeket gondolja és a népszerűséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!