Majka visszakozott?
3
Hogy megtudjam hogy majka igazából fideszes maradt csak játssza az eszét szokásos módon
Majka felelőtlen ostobaságot csinált, ráadásul igazságtalan is Orbánnal szemben, úgyhogy ezzel maga alá vágott.
Kormánypárti szavazók előtt legalábbis elvágta magát, túllőtt a célon.
A másik oldal nyilván nyerítve fetreng a földön, ez a dolguk.
Nézettség semmit nem jelent olyan szempontból, ahogyan egyesek gondolják.
Én is megnéztem, mivel hallottam a Kormányinfón, a nagy felhajtás önmagát erősíti.
De Majka értelmi szintje ettől nem lett magasabb, az én szememben megy még lejjebb is, ezek szerint. Pedig eddig sem tartottan túlzottan intelligensnek.
Majka beleírta magát a történelemkönyvek lapjaira. A csuhások meg hallgatnak, csak Iványi Gábor emelte fel a hangját, többi hallgat, mert "csurran-cseppen" Milyen ország ez?
Mi volt az a balhé, amit kiforgatott a propaganda. "Szégyeljék Magukat!" Ott vonultak a csuhások a polgármester mögött, aki anno azt mondta: aki nem a fideszre szavaz nem kap öt forintot sem. (Sokkal csúnyábban fejezte ki magát)
Szóval Majka már elmondhatja: Én már szóltam.
Ezennel Majkát kikiáltom a messiás nagykövetnek.
Majka történelmet írt, mert ő ereje abban rejlik, hogy a fideszes fogtündérekhez is eljut, ő a Trójai faló.
Csak egy javaslat a jövőre nézve. Majoros Péter Egyetem. Majka tér.
Majka egyik sem állt be egyik párthoz sem. Zenét csinált, amit felkaptak mert nagyon beletalált a rendszer valóságába, fájdalmas ütést kapott a kormányunk rendszere.
Kormánypártiak és ellenzékiek kéz a kézben ócsárolják most, hiszen az irigység összehoz minket (magyarokat)
Közben Majka köszöni szépen, remekül megcsinálta a maga szerencséjét, hogy a sok irigy kutyát megüsse a guta is.
Eközben meg ugye a lényegről nem esik csak szó: Hogy a rákba fajulhatott odáig a dolog hogy az illető dal mocskos valósága legyen a tűpontos hazai valóság is?
Tiszta szégyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!