Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Majka visszakozott?

Majka visszakozott?

Figyelt kérdés
jan. 23. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
jan. 23. 13:10
 2/11 A kérdező kommentje:

1

Pedig nem úgy tűnik kicsikém!

[link]

jan. 23. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
#2 Akkor miért kérdezed?
jan. 23. 13:20
 4/11 A kérdező kommentje:

3

Hogy megtudjam hogy majka igazából fideszes maradt csak játssza az eszét szokásos módon

jan. 23. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Majka elvtelen. Csak a pénz beszél nála.
jan. 23. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Igen, már magyarázkodik...de mondjuk speciel én lesz@rom
jan. 23. 13:41
 7/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
31%

Majka felelőtlen ostobaságot csinált, ráadásul igazságtalan is Orbánnal szemben, úgyhogy ezzel maga alá vágott.

Kormánypárti szavazók előtt legalábbis elvágta magát, túllőtt a célon.

A másik oldal nyilván nyerítve fetreng a földön, ez a dolguk.

Nézettség semmit nem jelent olyan szempontból, ahogyan egyesek gondolják.

Én is megnéztem, mivel hallottam a Kormányinfón, a nagy felhajtás önmagát erősíti.

De Majka értelmi szintje ettől nem lett magasabb, az én szememben megy még lejjebb is, ezek szerint. Pedig eddig sem tartottan túlzottan intelligensnek.

[link]

jan. 23. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebből már nem lehet visszatáncolni öcskösöm.
jan. 23. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

Majka beleírta magát a történelemkönyvek lapjaira. A csuhások meg hallgatnak, csak Iványi Gábor emelte fel a hangját, többi hallgat, mert "csurran-cseppen" Milyen ország ez?

Mi volt az a balhé, amit kiforgatott a propaganda. "Szégyeljék Magukat!" Ott vonultak a csuhások a polgármester mögött, aki anno azt mondta: aki nem a fideszre szavaz nem kap öt forintot sem. (Sokkal csúnyábban fejezte ki magát)

Szóval Majka már elmondhatja: Én már szóltam.

Ezennel Majkát kikiáltom a messiás nagykövetnek.

Majka történelmet írt, mert ő ereje abban rejlik, hogy a fideszes fogtündérekhez is eljut, ő a Trójai faló.

Csak egy javaslat a jövőre nézve. Majoros Péter Egyetem. Majka tér.

jan. 23. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Majka egyik sem állt be egyik párthoz sem. Zenét csinált, amit felkaptak mert nagyon beletalált a rendszer valóságába, fájdalmas ütést kapott a kormányunk rendszere.

Kormánypártiak és ellenzékiek kéz a kézben ócsárolják most, hiszen az irigység összehoz minket (magyarokat)

Közben Majka köszöni szépen, remekül megcsinálta a maga szerencséjét, hogy a sok irigy kutyát megüsse a guta is.

Eközben meg ugye a lényegről nem esik csak szó: Hogy a rákba fajulhatott odáig a dolog hogy az illető dal mocskos valósága legyen a tűpontos hazai valóság is?

Tiszta szégyen!

jan. 23. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!