Ki fizette le Al Di Meolát, Orbán Viktor kedvenc gitárosát, hogy szembe ment dr. Orbánnal?
Figyelt kérdés
Teljesen egyértelmű, hogy nem magától alakította ki a véleményét, hiszen azt sem tudja, hogy hol van Magyarország, meg egyébként is Budapestet összekeveri Bukaresttel. Világos hát, hogy lefizették. Egyébként is mindig dr. Orbán Viktor Mihálynak és a fidesznek van igaza, és mindenki más a hülye.
2022. okt. 20. 15:10
21/36 A kérdező kommentje:
20, Értem. Már csak egy kérdésem van. Honnan tudod, hogy kizárólag a balliberális narratívák alapján alakította ki véleményét?
2022. okt. 20. 16:11
22/36 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik ez nehéz kérdés, ghostingolt is a fideszes koma. Vagy csak leckét kell írnia, és addig anyuék nem engedik netezni.
2022. okt. 20. 18:49
23/36 anonim válasza:
De, ácsi, hogy lehet valaki Dobrevhivő, ha eddig úgy tudtuk, hogy Dobrev nem is létezik, mert ő amúgy is Gyurcsányné? Én ezt nem értem!
24/36 A kérdező kommentje:
Két koncertet adott a pasas nyáron Budapesten, fotót posztolt a Mátyás templom elől. Valószínűleg fogalma sincs Magyarországról.
2022. okt. 20. 19:08
25/36 anonim válasza:
Persze, hisz Leslie Mándoki nagy haverja is egyben, játszottak is együtt itthon.
26/36 anonim válasza:
"Két koncertet adott a pasas nyáron Budapesten, fotót posztolt a Mátyás templom elől. Valószínűleg fogalma sincs Magyarországról."
ja, hogyha én elmegyek burkina faso-ba akkor onnantól szakértő vagyok burkina faso összes ügyében hónapokkal később is
27/36 A kérdező kommentje:
Wikipedia szerint főiskolát is végzett. Neked milyen végzettséged van, fideszes barátom, és mivel foglalkozol?
2022. okt. 20. 19:17
28/36 anonim válasza:
A Megafon főiskolai végzettséget kér? És mennyit fizet?
29/36 anonim válasza:
imádom ahogy a dorev horda habzó szájjal veri magát a földhöz :DD
abba ne hagyjátok
megy a lepontozás is
és mint tudjuk, az a lényeg, hogy a horda a pontozást megnyerje
minden másra ott a dobrev ölelőpárna
30/36 A kérdező kommentje:
Igazából én csak a kérdésemre várnék egy választ: honnan tudod, hogy kizárólag a balliberális narratívák alapján alakította ki véleményét?
2022. okt. 20. 19:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!