Ki fizette le Al Di Meolát, Orbán Viktor kedvenc gitárosát, hogy szembe ment dr. Orbánnal?
Figyelt kérdés
Teljesen egyértelmű, hogy nem magától alakította ki a véleményét, hiszen azt sem tudja, hogy hol van Magyarország, meg egyébként is Budapestet összekeveri Bukaresttel. Világos hát, hogy lefizették. Egyébként is mindig dr. Orbán Viktor Mihálynak és a fidesznek van igaza, és mindenki más a hülye.
2022. okt. 20. 15:10
A kérdező szavazást indított:
Soos fizette le.
Gyurcsány fizette le.
Dobrev fizette le (persze a pénzt Gyurcsány adta rá).
Brüsszel fizette le.
Zelenszkij fizette le.
Együtt adták össze a pénzt ezek mind.
9 szavazat
1/36 anonim válasza:
Steve Lukather, Bobby Kimball esetleg Desmond Child, vagy kieséses alapon én, de nekem nem hiszem, hogy van annyi pénzem hozzá.
2/36 anonim válasza:
Az ország közellensége: Gyurcsány.
3/36 A kérdező kommentje:
Elsőből kimaradt egy "r", bocs, migrénem van, mióta olvastam ezt a hírt.
2022. okt. 20. 15:17
4/36 anonim válasza:
Na vajon ki?
(ez a kérdés azért jó, mert akármilyen perspektívából nézi az ember, úgy veszi, hogy tök egyértelműen az, akire ő gondol:D Legyen az Gyurcsány, Soros, Trump, Putyin, Zelensky, Richard Burton, Elvis Presley, a raptoidok, a Háttérhatalom, vagy lényegében a bármi/bárki:D)
6/36 anonim válasza:
Senki, nyilván a nyugati mainstream média véleményét adja vissza. Felteszem, soja nem is halott a munkácsi turulszoborról például, vagy nem annyira ismeri például az ukrán nyelvtörvényeket.
7/36 anonim válasza:
Nekem is migrénem van. Nem csoda, szombaton melegfront jön.
8/36 A kérdező kommentje:
6, Ezt írom én is! Teljesen kizárt, hogy magától alakítsa ki álláspontját, és hogy ismerjen minden vonatkozó tényt, ezért biztos, hogy befolyásolták.
2022. okt. 20. 15:28
9/36 anonim válasza:
Ki ez a csávó,azt sem tudtam eddig hogy létezik,és valószínűleg ő sem hallott még Magyarországról.
10/36 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!