Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én azt gondolom, hogy csak...

Ha én azt gondolom, hogy csak két nem létezik (férfi és nő) akkor az ellenzékiek szerint transzfób vagyok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 17:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%

Csiga

Bár true, az nem "hiszi magát" hanem azzá is válik:D

De tökmindegy. Kérdező, te most másokra akarod erőltetni a véleményedet? Mert akkor igne, transzfób vagy. Ha csak simán véleményed van, az tök okés.

2022. okt. 19. 20:32
 22/30 anonim ***** válasza:
91%

"állatvilágban meg nincsenek olyan fajok, amelyek megszületnek hímnek, majd nősténynek hiszik magukat."

Igazából ezzel a mondattal az a probléma, hogy nem bizonyítható, mivel semelyik állattal nem tudunk részletekbe menően kommunikálni, így ezt sem tudhatjuk meg tőlük. Maradjunk, annyiban, hogy nem bizonyítható az állatvilágban a transzneműség jelenléte, se az ellentéte.

Amúgy, csak side info, a transzneműek között is vannak olyanok, akik csak két nemet ismernek el, kizárva a nembinárisokat.

2022. okt. 19. 20:33
 23/30 anonim ***** válasza:
62%

"Mondhatod azt, hogy nem kedveled a cigányokat.

Mondhatod azt, hog ynem kedveled a zsidókat.

Mondhatod azt, hogy nem értesz egyet a két biológiai nemen túlmutató elvekkel.

Ezektől nem leszel sem rasszista, sem antiszemita, sem transzfób."

Tévedsz, nagyon is az leszel. Az általánosítás miatt. Aki nem kedveli úgy általában a zsidókat, az mi más, ha nem antiszemita? És így tovább, bármit be lehet ebbe helyettesíteni.

2022. okt. 19. 20:47
 24/30 A kérdező kommentje:
21: te is ugyanannyira másokra akarod erőltetni a véleményed a transzfóbozással, mint én. Hiszen ha nem így lenne, nem bélyegeznéd meg rögötn az ellenkező állásponton lévőket. De te mégis beleállsz a szócsatába, kommentelsz, nem tudod le annyival, hogy ez a te véleményed, a másik meg másé. Magyarul képmutató vagy.
2022. okt. 19. 22:40
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

#11: "Még ha a biológiai nemről beszélünk csak, akkor se teljesen igaz az, hogy csak két nem van, mert léteznek interszexuálisok is."

De, ez is azt erősíti meg, hogy két nem van, ugyanis az interszexuálisok nemiszervei és egyéb jellegei is a két nem valamilyen keveréke, nem pedig egy harmadik féle nemiszerv és jelleg. Társadalmi nem pedig egy áltudományos hülyeség, azzal azért nem érdemes foglalkozni.

2022. okt. 19. 23:08
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen, szerintük az vagy, de egyébként meg csak tényszerű. Mindenkinek a magánügye, hogy levágatja-e a farkát vagy a mellét, de attól még a többi ember számára ő nem vált nemet, se nem lesz harmadik nemű.
2022. okt. 19. 23:10
 27/30 anonim ***** válasza:
45%
24, aha.... hát akkor ragaszkodj ahhoz, hogy transzfób vagy, nekem oszt mindegy:D Én azt mondtam nem vagy az, de oké..
2022. okt. 19. 23:39
 28/30 A kérdező kommentje:
Mellesleg amúgy vicces, hogy ők azt hiszik, hogy ezzel az állandó fóbozással az ember majd elszégyelli magát és visszavonul a vitától. Pedig a saját vitaképtelenségük derül ki ezáltal.
2022. okt. 20. 00:43
 29/30 anonim ***** válasza:
45%
Én azt nem értem miért kell vitázni más f*száról:D
2022. okt. 20. 00:46
 30/30 anonim ***** válasza:

Biológiailag 2 nem van, bár vannak ritka esetek amikor valahol a 2 közzé kerül az illető mert a kromoszómáiban hiba van, de ez szokott is látszani az illető külsején és ez nagyon ritka. Ráadásul az ilyen emberek szellemileg is visszamaradottak

Az ilyen normális fiú, de hírtelen lány akar lenni már lelki/pszichés probléma

2022. okt. 22. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!