Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Ukrajna elfoglalja Magyaror...

Ha Ukrajna elfoglalja Magyarországot & annektálja, akkor oroszul kell beszélni?

Figyelt kérdés

Az ukrán nagyon közel van az orosz nyelvhez. Mi magyarok pedig híresen alig beszélünk angolul. Én magam is az átkosban valami orosz tudást sikerült magamra ragasztanom, de angolul csak makogok, olyan szinten, hogy az "it iz" azt jelenti nekem van. Sokkal könnyebb lenne az orosz nyelvet bevezetni, mint a nyugati angolt

Most mindenki arról beszél, hogy a NER média kiszivárogtatta, hogy Ukrajna megtámad minket. Ahogy Orbán tudta, hogy mikor kezdődik a háború, mikor tartanak szónetet Putyinék, 2030-ban mi lesz (nem viccelek!). Úgy ezt is tudja már és fegyverkezik. Persze ukrajna sokkal erősebb a mi 20 tankkunknál és miután felveszik a NATO-ba secperc alatt már indok is van amiért nem avatkozik bele nyugat. Majd küld egy békemissziót, hogy ejnye bejnye Z pedig megszáll minket. Mi a véleményed?

2022. okt. 18. 21:21
A kérdező szavazást indított:
igen, orosz
nem, ukrám
nem, angol
nem. Legyőzzük őket
18 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%

Nézzük a szavazást:

igen, orosz - értelmezhetetlen, miért kellene egy megszállt országban egy másik nemzet nyelvét külön bevezetni, mint a megszállóé?

nem, ukrám - nem létezik ilyen nyelv vagy nép. A Kérdező vélelmezhetően az ukránra gondolt, de aki ilyen okos felvetést tud írni, abból kinézem, hogy nem létező népeket talál ki.

nem, angol - lásd első lehetőségnél leírtakat.

nem. Legyőzzük őket - mivel a kérdés alap helyzete, hogy annektálták az országot az ukránok, ez a kérdés értelmezhetetlen.

Na, ezért kell normális oktatás és megbecsülni a tanárokat, különben ilyen okos diákok nevelődnek ki, mint a Kérdező. Ékes bizonyítéka a Fidesz oktatásának színvonalbeli hiányosságaira.

2022. okt. 18. 21:28
 2/24 anonim ***** válasza:
89%

Jaj, nem unod még?

Egyébként meg úgy meghallgatnálak, hogy mennyire beszélsz oroszul. Az orosznak még az írása sem latin abc, nem olyan egyszerű. Az angol meg a csapból is folyik, már a 12 éves gyerekem is folyékonyan beszéli.

Egyébként meg ha oroszul vágysz tanulni, ahhoz nem kell semmilyen megszállás, szabadon neki lehet állni a nyelvtanulásnak.

2022. okt. 18. 21:29
 3/24 anonim ***** válasza:
64%
Gyanítom hogy a hasonlóan trollkodók ott állnának az első sorban ha beüt a gebasz. Na nem a harctéren, hanem a határon pánik sebességgel mentve az irhájukat.
2022. okt. 18. 21:31
 4/24 anonim ***** válasza:
92%

"és miután felveszik a NATO-ba secperc alatt már indok is van amiért nem avatkozik bele nyugat."

Milyen indokra gondolsz? Ebben az esetben az összes NATO tagot szerződés kötelezi, hogy Magyarországot segítsék a háborúban. Az első válaszoló remekül rávilágított az oktatás fontosságára, a kérdezőnek pedig érdemes lenne egy kicsit utánaolvasni a fantáziáinak mielőtt baromságokat kérdez róluk a gyakorin.

2022. okt. 18. 21:40
 5/24 anonim ***** válasza:
68%
Az hogy te se Oroszul se angolul nem tudtál rendesen megtanulni és csak makogsz a te szegénységi bizonyítványod, én másodikos korom óta tanultam németet gimnáziumban mellette angolt is, szóval nekem nincs szükségem 3 nyelv mellett egy negyedikre de köszönöm hogy így aggódsz miattam :).
2022. okt. 18. 22:01
 6/24 anonim ***** válasza:
44%

1. Ukràn nyelvtörvény.

Mivel ukrajna szovjet megszállása alatt az ukrán nyelvet ignoràltàk és az orosz lett a kötelező.

A szovjet kivonulás után az orosz lett betiltva hogy a lakosság visdzaszaszokjon.

Vagyis nem logikus egy napi szinten hasznàlt de betiltott nyelv bevezetése.

2.támadó ukrajna...

Ez kb olyan mint a fidesz tavaszi agymenése, hogy nato tagországként mi támadó hàborút indítanánk.

Milyen elmebeteg lenne képes megtàmadni egy nato tagországot miközben az az adott orszàg legfőbb àlma hogy ő is nato tagország legyen?

Gondold ezt át újra.

2022. okt. 18. 22:14
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
Inkább meghalok a csatamezőn mint, hogy ukránul beszéljek.
2022. okt. 18. 22:32
 8/24 anonim ***** válasza:
51%
Pedig a gyönyörű vendegmunkás fiatal nők nyelve...az ukràn 7es.
2022. okt. 18. 22:44
 9/24 anonim ***** válasza:
78%
#8 én eddig csak rondát láttam
2022. okt. 19. 00:18
 10/24 anonim ***** válasza:
70%

Kac kac kukac.A Szovjet Oroszország sem tudta a magyarokra rákényszeríteni, hogy oroszul tanuljanak.Mi itt magyarul beszélünk.Aki itt vendégeskedni, élni, dolgozni, megszállni akar, az meg fog tanaulni magyarul, vagy elhúz innen a halál f*szára.😊

Ez a történelem tanulsága.

2022. okt. 19. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!