A legtöbb magyar hogy tud kifizetni mindent? Ilyen trágya bérekből?
Az ingatlanárak 2015-2020 között 4-szeresére nőttek, részben a Fidesz árnövelő intézkedéseinek hatására, meg ugye a világgazdasági szárnyalás miatt jöttek a befektetők. De ennek megfelelően ugye az albérletárak is 4x-esek lettek. Most meg az élelmiszer meg az energiaárakkal csinálja a Fidesz ugyanezt. Előrejelzések szerint az élelmiszerárak legoptimistább esetben is 4x akkorára fognak nőni Magyarországon pár év alatt, legrosszabb esetben ez akár 8x-os áremelkedés lehet. A gázárak meg 7x-esek a sapka fölött. Meg alapvetően is ha egy kicsit is akarsz élni néha, ge.i drága minden szolgáltatás is.
A legtöbb magyarnak, magyar fizetésekből hogy telik mindenre? Külföldön élek, itt nincs olyan nagy drágulás mint otthon, összességében van 10-15% infláció, de hogy Magyarországon mi van az döbbenet. És még hol a vége? Már most nem értem, hogy tud megélni a legtöbb magyar. Mi lesz akkor később?
8-as
Az ilyenek mint te miatt nem volt normális rendszerváltás, a hozzád hasonló komcsi behódolók, miatt van maffia államunk. Neked kéne a legjobban hallgatnod, szégyen, hogy gyáva értelmiségünk van.
8#
Kösz nem. Szalag melletti proliként is meg kéne keresnem az 1 milliót havonta.
"Az idei évre várható infláció 13%, kb ekkora a béremelkedés üteme is. Ilyen egyszerű."
Kisfiam, szeptemberben 20 % felett volt az infláció, az élelmiszereknél (ami az emberek 90%-ánál a legfontosabb) meg bőven 30 % feletti!
Kit érdekel, mennyi volt januárban, februárban, meg hogy mennyi az éves átlag utólag?
#9 #11 #12 visítsatok csak 😂
A lényegen nem változtat, hogy tehetségtelenségetekből nem vittétek semmire, és most a kormányra fogjátok, ahelyett, hogy magatokba néznétek.
Amúgy én is voltam valaha csóró, nem messze a hajléktalanságtól, de összeszedtem magam és talpra álltam. Én is vonulhattam volna a DK-sokkal, de helyette tanultam, güriztem, kontaktokat szereztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!