Támogatnátok azt, hogy állami intézményekben (pl. Parlament, kórházak, iskolák, állami munkahelyek menzája) ahol szolgálnak fel ételt, ott kizárólag vegetáriánus ételt szolgáljanak fel, vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
Tehát tej, tojás, méz lehet, de hús nem.2022. okt. 15. 17:01
11/17 anonim válasza:
egészségügyi okokból van külön kaja
12/17 anonim válasza:
Egy ebéd nem ebéd hús nélkül. Miért támogatnám más bogarainak kötelezővé tételét?
13/17 anonim válasza:
Ja. Holnap meg majd a fényevést kellene támogatni a közintézményekben.
14/17 anonim válasza:
Ha fele áron lenne és még jó minőség is sok zöldséggel, gyümölccsel is akkor támogatnám.
15/17 qkker1 válasza:
"csak azt felejtitek el, hogy németországban az EÜ az fizetős
napi 10€/kórházban töltött nap"
Ezt hol álmodtad meg?
Három hónapig feküdtem kórházban Sigmaringenben, majd Hamburgban voltam 1 év rehabilitáción, és egy centet sem kellett fizetnem! Mielőtt megint hülyeséget írnál, nem volt semmilyen extra biztosításom, csak a kötelező "TB"!
17/17 qkker1 válasza:
Miért lettem volna EU-s kártyával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!