Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Rendőrség miért nem verte...

A Rendőrség miért nem verte szét a kommunisták mai vonulását?

Figyelt kérdés

Gyurcsány alatt már rég kilövették volna a szemüket, Orbán meg csak tűri hogy tomboljon a csőcselék.

[link]

Miért nincsenek kórházban vagy börtönben a mai bolsevik erődemonstráció provokátorai,hol vannak a 2006-os rendőrök amikor szükség volna rájuk?

2022. okt. 14. 20:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
54%

21! Nagyon fájhat neked valami! Hatalomhiányos Jákob-testvér lehetsz, aki belebetegszik abba, hogy a rajongottja még a saját székét is elveszítette, nemhogy a miniszterelnöki széket meg tudta volna szerezni!

Vagy netán momós vagy? Azon sem csodálkoznék! Ott, azon az oldalon egy rakás nullaként próbálkoztok, de csak vergődés, amit csináltok!

Tudod, valamikor én is liberális voltam, de amikor eluralta magát a neoliberálfasizmus, búcsút mondtam ennek az idiotizmusnak!

2022. okt. 22. 04:05
 22/22 anonim ***** válasza:
Ezek a régi vörös Hitlerek, ÁVH-s rabló gyilkosok kölykei
2022. okt. 23. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!