A posztkádárista Orbán rezsimnek, mi az ami pozitív értelemben a javára írható az úgynevezett dollárbaloldallal szemben?
Hát a Fideszről nekem inkább negatív dolgok jutnak eszembe, de mondjuk ezeket jól csinálták:
-kerítés építés
-gyerekvédelmi törvény
-vidéken nagyon sok minden épült, ezt szinte minden ottani ismerősöm mondja
-zsidó közösségek támogatása
-az ukrán háborúban való semlegesség, nem küldenek fegyvert
-kelettel való kereskedelmi kapcsolatok fejlesztése (kár hogy csomó erről szóló dokumentum titkosítva van)
-nekem tetszik hogy nem hajol meg folyton Brüsszel előtt, hanem próbál minél jobb feltételeket kicsikarni (több kevesebb sikerrel)
-Tarlós főpolgármesteri működése kifejezetten bejött, bár ő hivatalosan nem fideszes
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, ezzel szemben tudnék mondani sokkal több dolgot ami nagyon nem jön be, de ezeket én elismerem.
"nem engedik a Bajnai-MZP-féle vadkapitalizmus elburjánzását"
A többivel is vitatkoznék, de ezen megakadt a szemem. Létezhet még a jelenleginél is vadabb kapitalizmus?
1#
A polkorrektséggel egyetértek, viszont az úgynevezett nemzetközi baloldal, hazai kollaboránsainak visszatérésétől rettegő néhány Fideszhez köthető értelmiségi szerint, Orbán kerülgeti a forró kását.
Ez lenne a dk rezsim
Nyílt levél Trippon Norbert újpesti alpolgármesternek, a DK politikusának
Újpest Önkormányzata 2022. október 19. szerda délután utcára tenne egy rászoruló újpesti polgárt. A Demokratikus Koalíció polgármesterei moratóriumot hirdettek az önkormányzati bérlakásokból történő kilakoltatásokra az általuk vezetett kerületekben. Trippon Norbert újpesti alpolgármester, a DK politikusa segítségét kérjük az újpesti kilakoltatások leállításában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!