Hogyan lehet Adolf Hitlernek még manapság is pozitív
megítélése?
Figyelt kérdés
Sokan éltetik, míg mások elítélik amit tett.
Eléggé megosztó ember volt.
Nemrég készült róla életrajzi film, ami a politikai katonai cselekedetekre helyezi a hangsúlyt, és ott is éltették az emberek, aki játszotta a főszerepét.
Miért alakult ki ilyen személyi kultusza egy ilyen embernek?
12 éves szüntelen jobboldali propaganda után azon sem csodálkoznék, ha a jobbosok holnaptól úgy köszöntenék egymást, hogy Heil Józsi!
2022. okt. 7. 23:27
2/17 anonim válasza:
Ezért van 2/3 a Fidesznek, mivel ilyen primitív szinten vagytok és fel is pontozzátok egymást. Fel kellene ébredni, így sose nyertek.
2022. okt. 7. 23:31
3/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, te milyen körökben mozogsz, de biztosíthatlak, hogy kulturált emberek között egyáltalán nem pozitív a megítélése, sőt...
2022. okt. 7. 23:32
4/17 anonim válasza:
A Mi Hazánkosoknál biztosan pozitív a megítélése, elég csak szétnézni kuruc.infon vagy vadhajtásokon. Az összes szélsőjobbos, és tele vannak Hitlert éltető megjegyzésekkel a cikkek és a fórumok is.
2022. okt. 7. 23:34
5/17 anonim válasza:
4.
Ez hülyeség!
2022. okt. 7. 23:35
6/17 anonim válasza:
5-ös!
Nézz már szét a fenti fórumokon. Érdekes módon a Telexnél vagy a 444-nél, de még az Origonál sincsenek olyan stílusú válaszok, mint a kuruc.infon vagy a vadhajtásokon. Szinte minden egyes problémáért a zsidókat okolják, tagadják a holokausztot, Hitlert pedig folyamatosan jó szemszögben próbálják beállítani.
2022. okt. 7. 23:39
7/17 anonim válasza:
6.
Én nem ezt vettem észre, persze vannak olyanok is,de nem ez a jellemző, csak a média fújja fel!
2022. okt. 7. 23:41
8/17 anonim válasza:
Gratulálok!
legközelebb legalább azt nézd meg mit linkelt, ez a klipp a magyarul Nézd ki van itt! című filmből van, illetve van egy könyv is amiből készült, ajánlom olvasásra, és akkor meg fogod érteni a videót is...
2022. okt. 8. 00:05
9/17 anonim válasza:
Hát azért a „sokan éltetik, míg mások elítélik amit tett” szöveg nem pontos, hogy enyhén fogalmazzak. Az emberek kb. 99%-a elítéli Hitlert a rendszerével együtt, sőt még azt sem hiszem, hogy elérné az 1%-ot azok aránya, akik összességében pozitív figuraként azonosítanák őt. Szerintem Hitler messze a világtörténelem leggyűlöltebb tömeggyilkosa, még a jóval több embert halálba küldő Sztálinnak és Mao Ce-tungnak is számottevően nagyobb a szimpatizánsi köre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!