Ez a reklám elősegíti a melegek pozitív megítélését?
2021. dec. 2. 00:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
43 szavazat
2/23 anonim válasza:
Engem meleg férfiként taszít vissza. Gerontofil és egyszerre infantilis, gyermeteg, sátáni. És az ördög jutott eszembe, pirosban Santa + Satan. Ha jól emlékszem trónon ünnepelteti magát és minden lomot ajándékoz, ítél, krampusz mellette. Próbál meggyőzni a heteroszexualitásomról, de még nem az igazi.
3/23 anonim válasza:
Inkább kontraproduktív, el kéne már fogadni, hogy az emberiség 98%-a hetero a hivatalos adatok szerint, és ne ennek a 98%-nak kelljen már alkalmazkodni a 2%-hoz.
4/23 anonim válasza:
Honnan van a forrásod, hogy csak 2% a meleg?
És mi van a biszexekkel, a sok egymással csókolózó, azonos nemű tinivel?
Ők is benne vannak a 98%-ban, mint "kíváncsi heterók"?
5/23 anonim válasza:
Valahol még pont egy GYK-ra linkelt cikkben olvastam, hogy a népesség 2%-a esik bele ilyen LMBT csoportba, hogy most ez pontosan mit takar, de gondolom akkor mindent, mármint melegeket, lezbikusokat biszexeket stb.
6/23 anonim válasza:
Én a második vagyok. Meg merem kockáztatni a 30% "kíváncsi" heteró kategóriát avagy érdekli, de inkább nem teszi. Vajon börtönökben is 2% az a 2%, engem be lehetne nőkhöz zárni, akkor sem érdekelne...
8/23 anonim válasza:
Nem, inkább hátráltatja szerintem.
9/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!