Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyébként sok embernek őszinté...

Egyébként sok embernek őszintén mi baja van a Mi Hazánkkal?

Figyelt kérdés
Tudom-tudom sokan rájuk sütik, hogy nácik meg fasiszták. De ha a parlamentbajutásuk óta nézzük, hogy milyen aktívak mit csinálnak, mi mellett állnak ki, és mi mellett nem akkor őszintén szólva nem értem, hogy ki az akinek ezek unszimpatikussá tesznek egy pártot? Vagy ki az aki a nacionalizmust utálja, hisz magyarok vagyunk legyünk büszkék rá.

2022. okt. 12. 16:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
56%
Az hogy ostobák.
2022. okt. 12. 16:32
 2/30 A kérdező kommentje:
#1 Mi ostobaság abban amit csinálnak? Kifejtenéd?
2022. okt. 12. 16:33
 3/30 anonim ***** válasza:
34%
A balosoknak kínos, hogy nem csak hogy porrá alázták őket a választáson, de még a Mi Hazánk is bejutott, amit a baloldal tutibiztosra ígért, hogy nem fog megtörténni.
2022. okt. 12. 16:35
 4/30 anonim ***** válasza:
83%

Erőszakosak

A legtöbb dologra az a megoldásuk, hogy "büntessük meg!". Ahelyett, hogy mondjuk a megelőzésre gondolnának. Ez a programjukon is nagyon meglátszott, gyakorlatilag börtönbe zárnának mindnekit, akit ők devianciaként értelmeznek. Persze a börtönök minőségéről szó sem esik, csak az, hogy Szibériába küldenék az elítélteket... ami azt jelenti, hogy a jelenleginél még drágább lenne az elítéltek tartása, hiszen bérleti díjat is fizetni kéne, nem csak a fenntartást.

Vagy pl ez a szívhanghallgatózó szarság sem jó egyébre, mint arra, hogy mégjobban traumatizálja az abortálókat.

Apropó abortálók. Szép, hogy fontos az élet tisztelete, mint keresztény eszme. De hogy a gányban fér ez össze a halálbüntetéssel? Ha azt állítjuk, hogy keresztény szemlélet szerint Isten dolga az élet feletti döntés, akkor az abortusz érthető, de a halálbüntetés kvára nem. Vagy csak akkor vagyunk keresztények, amikor ez egyezik a gondolatmenetünkkel? Kétszínűek.

Lényegében amit ők ajánlanak, az nem oldana meg átrsadalmi problémákat, csak elmélyítene. Arra meg nagyon nincs szükség.

2022. okt. 12. 16:39
 5/30 anonim ***** válasza:
50%
Bár nagyon jó nő Dúró Dóra mint polikus nagyon nem tetszik, a könyvdarálása meg a szívhang melletti kiállása miatt. Egy 444 videóba bemásoltak egy mihazánkost aki valami rendezvényen kiállt oroszország meleltt, ez se tetszik. Ráadásul volt már itt a fórumon szó róluk és valaki jól megindokolta, hogy miért állnak rosszul a börtönös kérdéshez. Nem sokat láttam őket de amit eddig láttam az nem tetszik. Ráaádásul úgy szavaznak, ahogy a Fidesz, tehát hajaznak a Fidesz nácitagozata címre is. A Fideszt meg utálom.
2022. okt. 12. 16:40
 6/30 anonim ***** válasza:
29%
Propaganda hatás,a 444,telex megírta hogy "nácik", aztán azóta ezt bégeti vissza a ballib csőcselék.
2022. okt. 12. 16:40
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Ma 16:40 vagyok. A mi hazánkkal nem is főképpen az a bajom, hogy szerintem ha ők kerülnének hatalomra, akkor az országnak hatalmas kárt okoznának, hanem így ideológiailag nem tetszenek. Ha hatalmon lennének biztos csinálnának olyan dolgokat, amik annyira nem károsak az országnak de mint ideológia, nagy on távol esik tőlem.
2022. okt. 12. 16:52
 8/30 anonim ***** válasza:
74%

"Propaganda hatás,a 444,telex megírta hogy "nácik", aztán azóta ezt bégeti vissza a ballib csőcselék."

Előbb hiszek a 444 nek, mint a Fidesz médiának. Sokkal inkább propaganda egy origo, mint egy 444.

Amúgy a kérdés az volt, hogy kinek mi a baja én meg elmondtam mi a bajom. Írtam arról is, hogy a börtönökkel kapcsolatban is amit olvastam róluk az nagyon nem tetszett, a #4 kicsit bővebben írt róla de ennél volt már bővebb elemzés is róla itt a fórumon. Ha elkezdeném követni őket szerintem akkor se változna a véleményem.

2022. okt. 12. 16:54
 9/30 anonim válasza:
80%
Nekem kimondottan szimpatikus volt Toroczkai, én is hasonlóan gondolkodom a cigókról, stb. Na de amit most leműveltek ezzel az abortuszos dologgal, na azzal örökre elvágták magukat. Undorító, minősíthetetlen, gusztustalan, féreg mocsok dolog volt.
2022. okt. 12. 17:00
 10/30 anonim ***** válasza:
21%

8 Mert mi nem tetszik a börtönökkel kapcsolatosan? Bérrabtartás, halálbüntetés?

Tudod te mennyi pénz egy rab napi eltartása az adófizetők pénzêből?

2022. okt. 12. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!