Egyébként sok embernek őszintén mi baja van a Mi Hazánkkal?
Erőszakosak
A legtöbb dologra az a megoldásuk, hogy "büntessük meg!". Ahelyett, hogy mondjuk a megelőzésre gondolnának. Ez a programjukon is nagyon meglátszott, gyakorlatilag börtönbe zárnának mindnekit, akit ők devianciaként értelmeznek. Persze a börtönök minőségéről szó sem esik, csak az, hogy Szibériába küldenék az elítélteket... ami azt jelenti, hogy a jelenleginél még drágább lenne az elítéltek tartása, hiszen bérleti díjat is fizetni kéne, nem csak a fenntartást.
Vagy pl ez a szívhanghallgatózó szarság sem jó egyébre, mint arra, hogy mégjobban traumatizálja az abortálókat.
Apropó abortálók. Szép, hogy fontos az élet tisztelete, mint keresztény eszme. De hogy a gányban fér ez össze a halálbüntetéssel? Ha azt állítjuk, hogy keresztény szemlélet szerint Isten dolga az élet feletti döntés, akkor az abortusz érthető, de a halálbüntetés kvára nem. Vagy csak akkor vagyunk keresztények, amikor ez egyezik a gondolatmenetünkkel? Kétszínűek.
Lényegében amit ők ajánlanak, az nem oldana meg átrsadalmi problémákat, csak elmélyítene. Arra meg nagyon nincs szükség.
"Propaganda hatás,a 444,telex megírta hogy "nácik", aztán azóta ezt bégeti vissza a ballib csőcselék."
Előbb hiszek a 444 nek, mint a Fidesz médiának. Sokkal inkább propaganda egy origo, mint egy 444.
Amúgy a kérdés az volt, hogy kinek mi a baja én meg elmondtam mi a bajom. Írtam arról is, hogy a börtönökkel kapcsolatban is amit olvastam róluk az nagyon nem tetszett, a #4 kicsit bővebben írt róla de ennél volt már bővebb elemzés is róla itt a fórumon. Ha elkezdeném követni őket szerintem akkor se változna a véleményem.
8 Mert mi nem tetszik a börtönökkel kapcsolatosan? Bérrabtartás, halálbüntetés?
Tudod te mennyi pénz egy rab napi eltartása az adófizetők pénzêből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!