Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetne megoldani...

Hogyan lehetne megoldani Magyarország demográfiai problémáit?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 13:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

"többet kell dugni"

Gumi nélkül.

2022. okt. 9. 15:29
 12/23 progizo ***** válasza:
78%

- A stabil párkapcsolatok, a házasság pozitív mintaként propagálásával;

- kiváló egészségüggyel, hogy ne haljanak meg korán az emberek, emellett az egészséges életmódra való neveléssel, valamint olyan életszínvonal biztosításával, amellyel ez elérhető;

- össznemzeti célok kitűzésével, amely indokolja a szaporodást, ilyen pl. a Kárpát-medencei magyar élettér belakása;

- élhető, komfortos, megfizethető lakások biztosítása falun és városon egyaránt;

- családbarát munkahelyek létrehozása, pl. távmunkával;

- és nem utolsósorban a szülőképes, harmadik világbeli nők beengedése vegyesházasságok kötése céljából, hiszen utána ők is elmagyarosodnának, valamint áttérnének a mi szokásainkra, hitünkre, stb. mivel elnyomottjai ők az iszlámnak és a törzsi vallásoknak. Egy Naomi Campbell-szerű fekete szépséget én is bevállalnék.

2022. okt. 9. 15:40
 13/23 progizo ***** válasza:
70%

#3-as és #10-es: "Atomcsapással. Az képes lenne akár jelentős mértékben is csökkenteni a túlnépesedést."

"Én is az atomcsapást támogatom."

Nem gondoltatok inkább az öngyilkosságra?

2022. okt. 9. 15:42
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Mennyi a magyar minimálbér? 200 bruttó? Kedvezmények nélkül ez olyan 130 nettó. Jelenlegi euro árfolyamon ha nem tévedek akkor ez kicsit több mint 300 euro. Evvel sokaknak sajnos az életben maradás is kihívás, nem a család alapítás.
2022. okt. 9. 18:48
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
#15 Az afrikaiaknál ennek a töredékéből van népességrobbanás.
2022. okt. 9. 18:49
 16/23 progizo ***** válasza:
63%

#14.: megnézném én, ahogy cigókkal, afgánokkal meg bantukkal űrkorszakot építesz!

Írom ezt annak ellenére, hogy én is utálom a Fidesz-t.

2022. okt. 9. 19:59
 17/23 anonim ***** válasza:
70%

"Egy Naomi Campbell-szerű fekete szépséget én is bevállalnék."

Álmodozzál csak, vannak ronda fekete nők is, őket is beengednéd nem?

2022. okt. 9. 20:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Abortuszt, kotongumit, tablettákat mind be kell tiltani. A levegőbe erős szexhormonokat kell kibocsátani, műanyag, gyomírtó mérgező szarságokat betiltani. A nőket vissza kell zavarni a konyhába. A melegséget újra büntetni kell. És akkor ezt egész Európában. Tudom hogy "európaiatlan" meg jáj a szábádcságok, emberi jogok de mit lehet tenni ha ennyire nyomorékok vagyunk hogy hagyjuk kihalni magunkat csak mert nincs kedvünk dugni.
2022. okt. 10. 05:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Rövid távon betiltani minden fogamzásgátlást és az abortuszt. Lavina számra zúdulnának a lurkók kifelé az újdonsült anyákból. Persze jövőkép nem lenne sokaknak, de gyerek az igen.

Hosszú távon értelmes országot kéne építeni de erre volt 12 év és nem jött össze, plusz válság is van.

2022. okt. 10. 16:07
 20/23 A kérdező kommentje:
Úgy látom ezen a fórumon még abban sincs egyetértés, hogy csökkenteni vagy növelni kéne a lakosság számát. Nem semmi!
2022. okt. 10. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!