Hogyan lehetne megoldani Magyarország demográfiai problémáit?
"többet kell dugni"
Gumi nélkül.
- A stabil párkapcsolatok, a házasság pozitív mintaként propagálásával;
- kiváló egészségüggyel, hogy ne haljanak meg korán az emberek, emellett az egészséges életmódra való neveléssel, valamint olyan életszínvonal biztosításával, amellyel ez elérhető;
- össznemzeti célok kitűzésével, amely indokolja a szaporodást, ilyen pl. a Kárpát-medencei magyar élettér belakása;
- élhető, komfortos, megfizethető lakások biztosítása falun és városon egyaránt;
- családbarát munkahelyek létrehozása, pl. távmunkával;
- és nem utolsósorban a szülőképes, harmadik világbeli nők beengedése vegyesházasságok kötése céljából, hiszen utána ők is elmagyarosodnának, valamint áttérnének a mi szokásainkra, hitünkre, stb. mivel elnyomottjai ők az iszlámnak és a törzsi vallásoknak. Egy Naomi Campbell-szerű fekete szépséget én is bevállalnék.
#3-as és #10-es: "Atomcsapással. Az képes lenne akár jelentős mértékben is csökkenteni a túlnépesedést."
"Én is az atomcsapást támogatom."
Nem gondoltatok inkább az öngyilkosságra?
#14.: megnézném én, ahogy cigókkal, afgánokkal meg bantukkal űrkorszakot építesz!
Írom ezt annak ellenére, hogy én is utálom a Fidesz-t.
"Egy Naomi Campbell-szerű fekete szépséget én is bevállalnék."
Álmodozzál csak, vannak ronda fekete nők is, őket is beengednéd nem?
Rövid távon betiltani minden fogamzásgátlást és az abortuszt. Lavina számra zúdulnának a lurkók kifelé az újdonsült anyákból. Persze jövőkép nem lenne sokaknak, de gyerek az igen.
Hosszú távon értelmes országot kéne építeni de erre volt 12 év és nem jött össze, plusz válság is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!