Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak több fizetést a...

Miért akarnak több fizetést a tanárok a semmire?

Figyelt kérdés

Eleve a baloldal idején még rosszabb is volt az oktatás mint most. A baloldal teljesen szétverte az oktatást ameddig hatalmon volt. A baloldal idején a tanárok 180 bruttót kerestek. Most 500 ezer nettót, sőt az átlagkereset is 500 ezer.

Meg persze a tanárok nagyon nagy százaléka semmit sem ért az oktatáshoz, sőt néha még a tananyagához sem. Hőbörögnek azon az emberek, hogy elmaradtak az órák a sztrájk miatt de valójában a baloldal addig züllesztette anno az oktatást, hogy volt hogy a büfés járt be az órára felolvasni a könyvet és ugyan ott tartottunk mintha egy olyan olvasta volna fel aki diplomás. Akkor miért kellene neki 3-400 ezer forinttal több fizetés?

Amikor sok órán tényleg csak felolvasás van a könyvből, és ha kérdezel valamit válaszolni sem tud? Vagy azok a tipikus tanárok akik hülyeségeket tanítanak és hülyeségeket kérnek számon. Na meg ott a 3 hónapos nyári szünet meg a különböző év közben lévő szünetek.

#oktatás #baloldal #baloldali tanárok
2022. okt. 8. 19:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
Úgyse értenéd meg, a jelenlegi és eddigi kérdéseid színvonala alapján te se jártál iskolába.
2022. okt. 8. 19:24
 2/27 anonim ***** válasza:
68%
Mert megdolgoznak érte.
2022. okt. 8. 19:24
 3/27 anonim ***** válasza:
67%
Mit szívsz, adsz nekem is?
2022. okt. 8. 19:25
 4/27 anonim ***** válasza:
40%
Most sok szidalmat fogsz kapni, és engem is biztos le fognak pontozni, de sajnos sok igazság is van a leírtakban. Tanítottam pár évig középiskolában, de elmenekültem onnan. Azt az acsarkodást, fúrást, felsőbbrendűség-mutatást, ami a tanárok közt megy, normális ember nem bírja. Van pár normális tanár, aki valóban sokkal többet érdemelne, de ők csak egy nagyon csekély kisebbség. A többség csak kioktatni tud, de oktatni nem.
2022. okt. 8. 19:25
 5/27 anonim ***** válasza:
73%
De kár, hogy nincs olyan gomb, hogy "A kérdés hazugság."! De attól, hogy ezt itt idehánytad, még senki nem fog bedőlni ennek a bődületes marhaságnak, amivel te is ugyanolyan tisztában vagy!
2022. okt. 8. 19:30
 6/27 anonim ***** válasza:
77%
Ejj de gyönyörű kérdés. Újabb bizonyíték hogy agyhalottan is lehet élni.
2022. okt. 8. 19:32
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdekelne, hogy mennyitkeresnek valójában a tanárok.

Van több tanár ismerősöm, de nekik személyesen nem tehetek fel a fizujukkal kapcsolatos kérdést.

Akiket ismerek, mind normális körülmények között él.

2022. okt. 8. 19:44
 8/27 anonim ***** válasza:
88%

7: ez szerencsére publikus info, parancsolj: [link]

Ezek természetesen bruttó összegek.

2022. okt. 8. 19:49
 9/27 Dongaben ***** válasza:
66%

Nincs bajom azzal, hogy a tanárok több fizetést kapjanak, de egy kicsit most visszaemlékeztem az én gyerekkoromra...

Anno, ezt hivatásnak tekintették a tanárok. És érdekelte őket, ha egy gyerek rosszabbul teljesít... 1976-1984-ig jártam általánosba, majd 1988-ig gimnáziumba. A 80'-as évek végén már volt néhány tanárom, aki csak a "napi rutin" alapján adta le az órát.

Manapság azt veszem észre, hogy az unokám itthon-tőlünk többet tanul, mint az iskolában a tanároktól.

Én ki is venném magántanulónak, de ebben a szülők döntenek....

A lényeg a kérdésre:

Kapjon a tanár több fizetést, de akkor "valóban" TANÍTSON!

2022. okt. 8. 19:52
 10/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem mondom, hogy jól keresnek, de

közel 100 % emelést kérni egy "kicsit erős". Talán kicsit lejjebb kéne adni az igényeket...

Egyébként a közszférában általában nem keresnek sokat.

2022. okt. 8. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!